onsdag 23. april 2008

Pakke Pakke Pakke!

Pakke idag å!!! har fått så mye pakker i det siste asså! i går fikk jeg strikkepinner til bestemor som jeg hadde kjøpt på ebay, og idag fikk jeg to pakker!!!
den ene er fra AnnetteK, som takk for sokkegarnrester jeg sendte henne. jeg fikk så fin gave tilbake at jeg tror hun må få noe mer så jeg får veid det opp asså!
Garnet jeg fikk er helt utrolig mykt og deilig asså, kunne egentlig bare kosa med det... MÅ bli noe til meg selv av det! også fikk jeg to maskemarkører som jeg trenger og kort! så koselig å få pakke! TUSEN TAKK!!!
Jeg fikk også pakke fra Sverige, fra minanamnband, så nå skal det bli lapper på alt jeg lager!!!
Jeg har også fått gjort littegrann håndarbeid da! Har blitt to pannebånd til de siste dagene. Greit å få brukt opp litt bomullsrester. Disse to skal også selges på Vaffelføzz. Holder på med noen flere også.


Kreativiteten er ikke helt på topp om dagen, så da er det greit med noen enkle prosjekter også. Før jobb idag kjøpte jeg Simply knitting, og i bladet der var det en veldig fin genser/tunika, så det spørs om ikke jeg må fram med strikkepinnene igjen snart også. Må bare få inspirasjonen helt tilbake før jeg begynner på et såpass stort prosjekt!

Nå tror jeg at jeg må kose litt mer med garnet jeg fikk og se om jeg finner noe å lage av det!

torsdag 17. april 2008

Jeg har fått pakke!!!

Etter en tur til akupunktur og en rask gåtur fant jeg pakke fra hemmelig venn i postkassa! det var en strikkekompispakke fra norsk strikkeforum!

Oppi pakka var det masse fint!!! bare se her:


Det var et nøste fritidsgarn i rosa og bruntoner, 4 nøster muskat, to kaffetyper, sjokolade og ikke minst et veldig fint kort. Det står " Hvis du tegner hjerter i dugg, kommer solen. Derfor sender jeg dette kortet."
Det kune vel igrunn ikke passa bedre, for da jeg var ute og gikk tur var det strålende sol!

Etter å lett litt fant jeg ut at min hemmelige venn må være Nunna. TUSEN TAKK for utrolig fin gave! nå skal jeg gjennom alt av oppskrifter for å finne noe å lage av garnet!!

onsdag 16. april 2008

Jeg har da laga noe da!

På tross av at det ikke blir sååå mye håndarbeid om dagen har jeg da blitt ferdig med noe!
Disse gryteklutene har jeg hekla en del av, synes de er så kule! Disse er til Thomas!
Hekla på nål 3 med bomullsport, gikk med nesten ett nøste av hver farge.



Pannebåndet er bare laga for moro skyld, men skal selge litt til sommeren på Vaffelføzz da, så det er jo greit å lage noe! brukt bomullsport og nål 3 på dette også.



Grunnen til at det ikke blir så veldig mye håndarbeid om dagen er at jeg for tiden går til akupunktur to ganger i uka, og det tar ganske så godt på kroppen for å si det sånn! Han har satt kroppen tilbake i form som jeg var for to år siden, og den var IKKE bra. Nå begynner det å gå litt bedre igjen, heldigvis, så da var det dags for håndarbeid igjen!!! Jeg må nok gå ganske mange flere ganger, men hvis det skal til for å bli frisk, ja da fortsetter jeg med glede!

mandag 14. april 2008

Jeg er her asså!

I det siste har det blitt litt lite håndarbeid, men jeg tenkte jeg skulle gi et lite livstegn fra meg! Mye som skjer om dagen, masse positivt og noe litt negativt, men som etterhvert skal bli positivt! håper jeg! siden det ikke er så altfor masse håndarbeid å vise fram legger jeg med et bilde jeg har tatt i bestemors hage, en fryd for øyet for de som er glad i blomster. riktignok bare en liten fuksiablomst på dette bildet da, men jeg er så glad i det! et har en eller annen ro og harmoni over seg!
Ha en strålende uke!

mandag 7. april 2008

Se så fiiin!!!

Jeg er treg asså... jeg vet det! Men, her er det bilder av strikketøymappa jeg kjøpte av Felisi! Den er så søt, og veldig meg!!! Oransj med fiiine prikkene inni!


Jeg har da fått strikka litt også da, dog ikke så mye som er ferdig... Denne kluten er strikka i dobbel tråd cotton, gikk akkurat et nøste på pinne 4. Kluten er sendt avgårde som overraskelse til en venn. tihi. oppkriften fant jeg på Ravelry.


Ellers er det ikke så masse å skrive om... akkurat i gata der jeg bor snør det... masse vått, men det legger seg heldigvis ikke så masse da. liker det ikke for det kan jeg si... hvor er sommeren???

Søsteren min har bursdag idag, hun blir 16 år... hvor ble tiden av???

tirsdag 1. april 2008

Status garnlager...

Jeg kan ikke si jeg har gleda meg til å veie opp lageret denne måneden, for jeg synes ikke jeg har gjort annet enn å kjøpe garn...! MEN, jeg har vært ganske så flink skal jeg si deg! jeg har brukt 3224 gram og kjøpt 3500, så det er jo ikke så ille! Lageret har økt med bittesmå 276 gram! i april skal jeg likevel prøve å være flinkere enn jeg har vært i mars asså, lageret skal fortsatt ned, ikke opp!




Ellers driver jeg å hekler en limegrønn vest i bomull til meg selv. Jeg hadde kommet ca halvveis på bakstykket i går, men det viste seg å bli altfor stort... typisk. så idag har jeg starta dagen med å rekke opp hele greia og begynne på nytt. jammen godt jeg ikke har noe problem med å rekke opp! Det blir derfor ikke no bilde av den idag, men det kommer, det kommer!




I stedet kan jeg vise dere et annet bilde jeg tok for en tid tilbake. Jeg er veldig glad i å ta bilde av blomster, antakelig fordi de står stille!!! Her er det et makrobilde av en orkide!