søndag 19. juli 2009

Garn i lange baner!

Det har gått en stund siden forrige oppdatering, og det av den enkle grunn at det har vært ferie =) Det skal jeg imidlertid komme tilbake til senere, nå tenkte jeg rett og slett å tilstå litt antislanking...haha!
Før vi dro på ferie kom disse nøstene dalende ned i postkassa, det var 123knit som sendte de. Selvsagt mot betaling =) Jeg har fått helt og fullstendig dilla på å strikke sokker, og da må man jo ha litt garn! Det Arwettagarnet har jeg ikke prøvd før, men det er godt igang med å bli sokker, og jeg skal bestille mer! Det er utrolig deilig og mykt!

Før vi dro på ferie til Trøndelag var vi en dagstur til Strømstad. Der har de også garnbutikk! Den var mitt mål for turen, og der fant jeg jo selvsagt mye fint! var mye mer jeg kunne kjøpt, men jeg greide å begrense meg! Jeg har allerede brukt opp Regia Silk garnet, og det var helt utrolig godt å strikke med! Så godt at jeg har kjøpt mer på Ebay *kremt* Der var det jo dog en del billigere enn det jeg kjøpte i Sverige da... tihi


Noe har jeg jo fått strikka ferdig også da! to par pulsvarmere som skal til kusinene mine i Trøndelag =) Har strikka et par tidligere også. Disse er strikka i Peruvian Highlandwool på pinne 4,5.

Det var alt for nå, men det kommer plutselig mer =)

3 kommentarer:

Sommertid sa...

Masse deilig garn her jo...
Og du har blitt bitt av sokkebasillen du også...ja ja..da gleder jeg meg til å se hvordan dine sokker blir seende ut.
Foreløpig så har jeg klart å styre unna den basillen...
Ha en forts fin sommerferie :)

malla-b sa...

Flotte pulsvarmere du har strikk. Mykje fint garn du har kjøpt. Gleder meg til å sjå kva du får ut av det.

Frk.Badegakk sa...

Så masse flott garn! Godt å se at det ikke bare er jeg som impulsshopper sådan for tiden=D
Gleder meg til se resultatene av innkjøpene etterhvert! Jeg har også kjøpt admiral garnet, må se å få prøvd det snart også!=D

Men nå, nå skal jeg på Harry potter film! Wuuuuhuuuuu!=D