torsdag 15. januar 2009

Scandinavia votter

Disse vottene har vært ferdig noen dager, har bare ikke fått dampa de før nå. Kjøpte mønster og garn på Projo en stund før jul og begynte på de med en gang, men de ble liggende litt. Nå er de endelig ferdige, men er ikke helt sikker på om jeg er helt fornøyd. Jeg synes de er litt lange, jeg liker egentlig bedre votter som har vrangbord nede jeg... Men men, de går i gaveskuffen enn så lenge!



Mønster: Scandinaviavotter av RandiK
Pinnenr.: 3
Garn: Cascade 220 i rødt og hvitt.

Jeg har også strikka et pannebånd av garnet jeg fikk av Pia. Kjapp sak som er grei å strikke!


Mønster: DROPS Pannebånd
Pinnenr.: 4
Garn: DROPS Karisma Classic

Så har jeg tenkt å begynne med litt garnslanking igjen, noe som ikke blir så lett når jeg bare bestiller garn hele tiden... Tihi, i går kom dette inn i hus: 11 nøster Peruvian Highland Wool fra 123knit. Garnet er så utrolig godt og mykt, og det grønne er allerede i ferd med å bli en hals, så jeg bruker det da opp =) *fnis*

Jeg har også meldt meg inn i hobbyklubben, og her er velkomstpakka mi. Jeg må ha vært bevistløs i gjerningsøyeblikket, for det eneste jeg husker sikkert at jeg bestilte var boka Strikk- En reise til indre ro... Men men, det andre er jo brukandes det å! Den sjokoladeboka skal nok bli flittig brukt når jeg blir frisk asså, for der var det mye godt der! Pinnene trenger jeg strengt tatt ikke, jeg holder nemlig på å samle opp i Harmony Wood i stedet, men de kan jeg alltids gi bort i gave! Strikkeveska var egentlig veldig grei da, den er kjekk å ha når jeg etterhvert får bevega meg ut på strikkekafe igjen! Det gleder jeg meg veldig til!


Det var alt for nå. Jeg holder på med diverse strikking (bombe) så da er det tilbake til det!

lørdag 10. januar 2009

Det er da liv her!


Det er fortsatt liv i meg, det har bare ikke vært så fristende med så mye surfing i det siste. Formen er veldig opp og ned, veldig sliten, så da har sofaen vært prioritert den siste tia. Får håpe jeg er blitt bedre igjen nå, den forkjølelsen satt bedre enn jeg trodde gitt =)

På den tida jeg ikke har oppdatert bloggen har det da likevel skjedd ett og annet her! Pakkene har ramla inn, og her kommer noe av det:


Først masse juleduppedingser som skal brukes på julepynt som skal selges og gis bort etterhvert.


Her er de to siste juletrærne allerede i bruk:


På ebay kjøpte jeg også en håndtein og ull, den har kommet i hus, men er dog ikke prøvd ut enda. Godt det fulgte med litt sånn ull som ikke var gjort no særlig med, tror jeg trenger å øve litt =)


Men så fort jeg blir flinkere skal jeg bruke denne:

Det har ikke bare kommet inn pakker her, jeg har også blitt ferdig med litt forskjellig. For eksempel begynte jeg på denne Hello Kittybamsen for en halv evighet siden, men ble så lei av den at den ble liggende. Fikk tatt meg sammen og gjort den ferdig, og søt ble den da!


Har også laga noen luer. Først ut er en Turn a square i Peruvian Highlandwool fra 123knit. Kjapp og enkel sak som ble så fin så! Tihi




Så en lue i Topp't'tå som jeg fikk til jul av Pernille. Den brune saken skal være en Pacman for de som ikke ser det *fnis*
Til slutt en lue i Noro Kureyon. Garnet kom i posten i romjula, og det måtte jo prøves ut. Jeg kan ikke si det er en favoritt egentlig... Fargene er jo fine, men det var så ujevnt og sånn at det spørs om det blir noe mer av dette med tanke på prisen... Det vil tiden vise =)

Og til slutt et sett med babytøy jeg har strikka på bestilling. Alt er strikka i lyseblå Silja.




Det var alt for denne gang, nå er det snart middag i heimen!