torsdag 29. april 2010

Flere luer for huer!

Jeg har strikka flere luer, og endelig fått somla meg til å blogge de! De er nemlig kommet så langt som inn i gråpapir og blir nok sendt i mårra! Igjen er det et lite utvalg av forskjellige oppskrifter og garn, jeg har slanka en del ser jeg! Skal nok ikke se bort fra at jeg lager flere som blir sendt etterhvert, dette var egentlig bare veldig artig!

Her er alle luene samla. De til venstre hadde jeg fra før, de til høyre er nye. Det ble jo noen da!

Jeg har også sydd siden sist da, eller, de har også blitt liggende egentlig... Den til venstre ble premie, den til høyre skal jeg ha selv =)

Og denne fikk bestemor i bursdagspresang!

Idag var postmannen snill igjen og kom med pakke til meg! Masse fint stoff! Og etter en kjapp titt på Etsy viser det seg at jeg venter på en pakke til med stoff... Jaja, godt at jeg og symaskina er gode venner igjen etter litt velfortjent smøring (symaskina asså).

Nå skal det strikkes videre på sommertoppen min! Her er det fortsatt 16 grader og absolutt en fin kveld!

tirsdag 27. april 2010

Ferdige ting

Jeg har brått mye som er ferdig og som endelig kan blogges =)
Først ut er det ei lue til på bestilling, denne gang i svart bomull! Det er jammen godt med litt forandring!
Mønster: Divine hat
Garn: Pt Sumatra
Heklenål: 5 mm
Størrelse: Dame

Så har jeg sydd litt igjen, dog for et par-tre uker siden da... Denne er til Beyla, og det er et "pinneoppheng". Altså har det plass til alt av strømpepinner, rundpinner og litt annet stasj man måtte ha =)

Også for veldig lenge siden har jeg hekla en smekke. Den er en fri tolkning av en jeg fant på Ravelry. Synes den ble riktig så søt, og i tunga er det nå slått i trykknapp så man kan feste en smokk der! Jeg har ikke for vane å gå i sånne babyhyller, og må si at det er ikke såå lett å finne en smokk med "hank" på i stedet for bare en dutt. men jeg fant det da, så den kan festes i!

Mønster: Eget
Garn: Bomullsport
Heklenål: 3 mm.


Det har også blitt en Turtlebutt. Har lenge hatt lyst til å strikke en, og denne gangen ble den til!
Mønster: Turtlebutt
Garn: Rubin fra Sparkjøp
Pinner: 3,5 og 4 mm
Størrelse: small

Jeg har også to par sokker som ikke har blitt blogga før nå. Det er jammen som det har hopa seg opp hos meg! Først ut et par damesokker!

Mønster: Monkey
Garn: Online
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: 38

Og til slutt et par herresokker:

Mønster: Blueberry Wafflesocks
Garn: Regia Silk 6-ply
Pinner: 3,25
Størrelse: 45

Det var alt for nå! Når jeg har surra meg til å ta bilder av resten av luene kommer det et nytt innlegg!

søndag 25. april 2010

Luer for huer!

Jeg har laga mye luer i det siste, disse skal gå til kreftavdelingen på Stavanger Universitetssjukehus. Hvis du vil lese mer og kanskje hjelpe til kan du se her : http://luesus.blogspot.com/

Det er gøy å lage luer! Det går jo ganske så fort! Også har jeg lasta ned Photoscape, så jeg kan lage sånne fine kollasjer jeg også. Denne er ganske standard da, jeg trenger litt læretid =)

Mønster og garn er mye forskjellig... vil anbefale en tur innom Ravelryen min for mer info =)

Vinnerne er...!

Da har søndagen kommet og det er klart for å avsløre vinnerne!

Tusen takk for så utrolig mange koselige kommentarer i dette innlegget!
Vel, over til vinnerne! Idag orka jeg ikke å lage lapper og sånn, men brukte Random.org, og den plukka ut Linda og Elins strikkeri! Da venter det en liten pakke i posten til begge to!

onsdag 21. april 2010

Veldig snart 50000 besøkende!

Overskriften sier vel det meste, men det den ikke sier er at jeg kommer til å ha en give-away! Er i det litt gavmilde hjørnet og har et stort garnlager (les: litt for stort), så derfor kommer det til å inneholde garn. Blir noe mer også, men det blir en overraskelse!

Trekningen vil skje på søndag, så innen det må du legge igjen en kommentar på dette innlegget for å være med. Enklere blir det ikke =)

mandag 19. april 2010

Luer og sminkepunger

Jeg har hekla flere luer og levert jeg, det tar lissom aldri slutt! Skal tro hvor mange som har like luer nå? =)

Mønster: Divine Hat
Garn: Pt5 Sport, dobbel tråd
Heklenål: 5 og 6 mm
Størrelse: Dame

Så har jeg sydd litt mer igjen da! Blir ikke lei av disse heller, og det dumper stadig ned litt fint stoff i postkassa (dog ikke så mye nå pga den dumme askeskya...) og da må man jo sy noe fint av de! De to øverste kommer til Eplabutikken!

søndag 11. april 2010

En lørdagskveld kan så mangt skje!

Det er rart hvordan man plutselig får ånden over seg og bare MÅ sy litt! Har lova bort en sminkepung til kusina mi, og her er den ferdig! Men det stoppa ikke der, jeg måtte lage tre til før jeg kunne ta kvelden!
De tre siste blir lagt ut i Eplabutikken min.




Idag har det vært strålende sol og dagen har blitt brukt til vaffelsteiking ute i solveggen med gode naboer. Dette er en tradisjon som må til for at det skal bli skikkelig vår. Jeg er en tanke solbrent og synes det er helt herlig!!! Nå er det Himmelblå før det kanskje blir litt mer søm idag?
Ha en fin kveld!

fredag 9. april 2010

Flere luer

Jeg har hekla flere luer jeg! Synes jeg sa noe om at jeg ikke skulle lage flere på en stund, men så fikk man brått bestilling på 5 stykker... så da er det jo bare å svinge heklenåla da! Litt kjedelig at alle ville ha hvit, men det må jo de få bestemme da =)

Denne har faktisk ingen mottaker da, så den havner vel i salgsposen tenker jeg!

Mønster: Divine hat
Garn: Pt5, dobbel tråd og dobbel tråd Senja
Heklenål: 5 og 6
Størrelse: Dame hele gjengen!

Så har jeg hekla et gryteunderlag i skikkelig 70-tallsfarger! Det er egentlig en gryteklut, men siden jeg ikke har nok garn til å hekle en til og lage de doble for å bli beskyttende nok.

Mønster: Scalloped Potholder
Garn: Drops Paris
Heklenål: 4 mm

Nå er det helg og meldt knallvær, så da blir det nok noen turer ut i sola tenker jeg!
God helg!

onsdag 7. april 2010

Ishbel #2

Det har blitt en stund siden forrige innlegg her ser jeg, men nå har jeg endel som er ferdig, så hvis jeg sprer det litt ut så må det jo kunne bli noen flere innlegg =)
Dette sjalet har egentlig vært ferdig en halv evighet, men først nå fant bildene veien inn på pc'en... Rart det der asså! Men i hvertfall, sjalet er strikka i Wollmeise, mitt første av det garnet, og jeg vet faktisk ikke helt hvor frelst jeg er jeg... Mulig jeg er sær, men det er jo GANSKE dyrt garn og så mye som det delte seg da jeg skulle strikke med det... Hmm.. Jeg har jo noen flere hesper igjen da, så de skal nok bli brukt, men jeg må si jeg liker andre garntyper bedre! Ikke minst fordi jeg fikk litt lite garn på slutten og måtte droppe de to siste rapportene. Det er jo ikke bare bare å få tak i mer! Misforstå meg rett, sjalet ble kjempefint og garnet er jo som bomull å ha rundt halsen, men jeg er ikke helfrelst likevel jeg...

Mønster: Ishbel Ravelry
Garn: Wollmeise Twin, farge Spina Di Pesca
Pinner: 4 mm