fredag 25. juni 2010

Haruni

Jeg har strikka sjal igjen! Ja, jeg vet, det har tatt litt over etter luene det her! Men det er så gøy! Denne gangen ble det en versjon av Haruni som har vært diskutert på Uformelt, og jeg MÅTTE strikke den! Det ble ganske mye triksing og miksing for å få det til, men jeg legger nå ut linken på originalsjalet hvertfall da! Ble veldig fornøyd med dette asså! Det havner nok i julegaveskuffen! Nå begynner faktisk en god del av julegavene å bli ferdig!


Mønster: Haruni
Garn: Arwetta
Pinne: 4 mm.
Størrelse: Ca. 160 cm langt.

torsdag 24. juni 2010

St.Hanskompis

Jeg koser meg om dagen på Uformelt, en håndarbeidsforum med mange koselige damer, og der hadde de den geniale ideen at de skulle lage hemmelig venn med st.hans som påskudd for pakke! Ganske lurt spør du meg, hvem vil ikke ha et påskudd for å få pakke? Og sende pakke da! Min kom omsider, og så fin pakke da!!! Den kom fra Spøt-Oline!

Sjokoladen er nok spist opp, det gikk veldig fort, men garnet skal jeg finne noe å bruke på, også knappene da! Strikkepinnene er jeg også fornøyd med! Veldig greit med flere sett!

tirsdag 22. juni 2010

Sommerteppe

Det har gått i flere prosjekter om dagen, det er ikke bare sjal og kjole, men et teppe til meg selv! Har lenge hatt lyst til å lage et bomullsteppe i store bestemorruter, så da var det bare å sette i gang da! Det gikk unna på 4 dager, akkurat så gøy var det! Kjekt å holde på med når man sitter og prater eller ser på tv! Det er ganske langt, men ikke så veldig bredt, men det er egentlig helt greit sånn om sommeren! Man får det godt rundt seg!


Mønster: Eget
Garn: Dobbel tråd Cotton fra Stoff og Stil
Heklenål: 5 mm.
Størrelse: Ca 90 x 180 cm

lørdag 19. juni 2010

Clothilde

Da var Clothilde ferdig OG tatt bilde av og kommet i bloggen! Det er ikke bare bare den siste delen der =) Veldig fornøyd med sjalet, og kommer nok til å strikke det igjen!

Mønster: Clothilde
Garn: Arwetta
Pinner: 4 mm

fredag 11. juni 2010

Multnomah

Dette sjalet synes jeg var kjedelig å strikke jeg... Men det ble veldig fint, så sånn sett var det jo verdt det! Det veier bare 76 gram, så det er lett og godt å ha rundt halsen! Holder på med Clothilde nå, det er mye morsommere =)


Mønster: Multnomah
Garn: New Zealand Lammeuld
Pinner: 4 mm

torsdag 10. juni 2010

Armbånd

For noen uker siden så jeg er armbånd som var "kledd" med selvstripende garn, og synes det var så kult at det måtte jeg bare gjøre selv også! Som sagt, så gjort! Armbånd ble bestilt på Etsy for en ganske billig penge, fort kom de egentlig også og jeg var i gang så fort de var pakka ut! Ble veldig fornøyd med dette, og for de som har fulgt med litt så er det samme garn som jeg brukte på Marlenesokkene mine! Elsker de fargene! Det ble akkurat så kult som jeg hadde tenkt! Nå må jeg finne mer sånn sokkegarn i fine farger, for jeg har fortsatt to armbånd til. De har jeg tenkt å legge ut på Epla etterhvert.


Ellers strikker jeg tunikakjole og har kommet ganske langt. Sånn helt plutselig en dag blir den nok å finne her. Har jo selvsagt andre prosjekter gående også da!

tirsdag 8. juni 2010

Caps og ugler!

En liten kompis av meg ble tre år i mai, og jeg har helt glemt å blogge gaven han fikk =)Fikk bilde av mottaker, men det tror jeg at jeg holder for meg selv, sjarmerende var han hvertfall!
Har strikka Owlet til han i bomull. Størrelsen er en egenkomponert vri i garn som er litt tynnere enn de store størrelsene og litt tykkere enn garnet i de små størrelsene... Den ble litt stor, noe som er greit, for da har han noe å vokse i!

Mønster: Owlet
Garn: Peaches and Creme
Pinner: 4,5 og 5
Størrelse: 3-5 år tenker jeg!

I tillegg til genseren fikk han denne lue/capsen! Synes den ble skikkelig kul!

Mønster: Kiddy Cadet
Garn: Peaches and creme
Pinner: 4 og 4,5
Størrelse: Barn

fredag 4. juni 2010

Harpa Socks

Jeg har strikka et par halvsokker! Kanskje ikke så vanlig med halvsokker i ull, men de varmer godt på foten for det! Jeg er ofte veldig kald på selve foten, ikke leggen, så for meg er dette ypperlig! Enkelt mønster som gikk fort å strikke! Gjorde som vanlig noen forandringer, det ble glatt hæl og tå sånn som jeg vil ha det =)

Mønster: Harpa Socks
Garn: Arwetta
Pinner: 2,5
Størrelse: 36

Ellers strikker jeg på tunika/kjole til meg selv som jeg tror blir veldig bra!!!
Ha en fin helg!

tirsdag 1. juni 2010

På tur i skogen!

For to år siden var det skogbrann i skogen rett ved huset vårt, noe jeg har fortalt om her.
Idag, eller, nå om dagen har formen vært såpass at jeg har kunnet komme meg opp dit, og det har vært et mål i seg selv! Og for å vise at jeg har vært der så har jeg jo tatt bilder! Her kommer de:


Mamma tar bilde av meg! Her står jeg midt i området egentlig... Eller, det er jo litt større enn som så da, men du skjønner tegninga =)

Masse trær er allerede felt for at de ikke skulle velte over folk som går i området, og mange har allerede ramlet selv så røttene står i været. Det er likevel overraskende grønt der! Er spennende å se hva som dukker opp først!