torsdag 22. juli 2010

Still Light Tunic

Da er endelig tunikaen ferdig! Jeg er kjempefornøyd med den! Den skal bli god å ha på seg utover høsten! Det er vel en uke siden den ble ferdig, men med vask og bilder og alt så tar det litt tid =)

Mønster: Still Light Tunic
Garn: Arwetta
Pinne: 3 mm
Størrelse: XS.

Jeg gjorde en liten forandring, og det var å strikke en omgang ekstra mellom hver økning på andre sekvens for å få lommene litt lengre ned. Det angrer jeg ikke på, for det ble vel noe sånt som 12 omganger lengre ned.

onsdag 21. juli 2010

Clothilde ala Frk.Badegakk

Endelig har jeg noe å vise fram igjen! Jeg er ferdig med mer, men ikke alt kan vises fram riktig enda =) Er også ferdig med Still Light Tunic, men den ligger til tørk, så det får bli i morgen kanskje? Men nå er jeg ferdig med et sja. Jada, enda et sjal =) Dette ble ganske stort og veldig lett. Det gikk ikke med 100 gram garn engang. Mitt første møte med Shetland Soft som så mange skryter av, men jeg vet ikke om jeg er så overbevist jeg... Jeg liker nok bedre arwetta til sjal jeg! Men fargene er jo nydelige da, så det er en overveiing...

Mønster: Clothilde, men med variasjoner som Frk. Badegakk har laget
Garn: Shetland Soft fra Malsen og Mor
Pinner: 4 mm.

mandag 12. juli 2010

Trefoil Shawl og sminkepung

Da kommer det et livstegn igjen! Sommeren er en travel tid, noe jeg rett og slett liker veldig godt! Formen er bra og livet smiler! Jeg strikker masse for det om det er ferie, det er bare det å få det ut i bloggen... Men her kommer det et finfint sjal fra meg! Falt for dette og i Wollmeise ble det veldig bra!

Mønster: Trefoil Shawl
Garn: Wollmeise 100% Merino Superwash
Pinner: 4 mm
Størrelse: Akkurat passe =)
Mamma falt helt for sjalet og at det overhodet ikke klør, så det spørs hvor det havner :P

Så har jeg for en god stund siden sydd en sminkepung i bytte mot garn til Renate -ei artig jente med stor sans for ugler! Synes den ble skikkelig kul selv også! Garnet jeg fikk i bytte var TulliBall, som nå er på god vei til å bli en Karius! Greit med litt enkel strikk til og fra fisketur!

onsdag 7. juli 2010

Flere luer for huer!!!

Det er en stund siden jeg har oppdatert ser jeg, men har vært litt opptatt! Blant annet med en tur til Stockholm med mamma som var veldig koselig! Masse gåing, fine minner og god mat! Også litt shopping da!

Men, over til luene. Dette er de siste i rekka nå, har noen jeg ikke rakk å ta bilde av også, men de ser jo like ut... Har sendt avgårde en stappfull eske og venter nå en stund med luer kjenner jeg!

Har også strikka en boblelue! Den var artig å strikke egentlig asså! Greit med litt annet enn de hekla luene!