tirsdag 31. august 2010

Fine garnet!

I helga var jeg på hyttetur med koselige damer/jenter fra Uformelt, og det var bare utrolig koselig! Jeg hadde ikke møtt noen i virkeligheten før, men likevel følte jeg jo at jeg kjente de! Kjempetur som jeg gleder meg til å være med på igjen! På denne turen ble det jo kjøpt en del garn... Jeg prøver jo å stæsjbuste litt, men det var ikke lett der gitt! Fra venstre på første bilde ser du to hesper Wollmeise, 6 hesper TuLLiBaLL, en hespe med noe fra Pickles tror jeg, noe annet jeg har bytta til meg, Regia Stretch, Mirasol og Drops Delight. Trenger jeg si at det er helt nydelig garn alt sammen???

I forbindelse med turen fikk vi rabatt på Hifagarn, og det kan man jo ikke bare gå forbi... Så da ble det 1,2 kg Hulda Kamgarn på meg. Det brune har jeg to av da, men den ene var i strikkinga =) Dette skal det bli Olive av, og jeg er godt i gang. Er veldig fornøyd med garnet så langt! Tror det blir veldig fint når det blir ferdig asså! Blir jo mye igjen av de andre fargene, men det skal nok få bein og gå på det også tenker jeg!


Til slutt så får jeg vise fram at det faktisk har skjedd litt stæsjbusting også da, 100 gram fritidsgarn har blitt til tøfler! Disse vil etterhvert komme i nettbutikken min!

Mønster: Eget
Garn: Fritidsgarn
Heklenål: 6 mm
Størrelse: 37-38

tirsdag 24. august 2010

Little Shells Shawl

Da er jeg ferdig med et sjal til! Garnet kjøpte jeg på salg på garnbutikken på Ringebu, et fast stoppested når vi reiser til trøndelag! Har lurt på hva jeg skal bruke det til, det var jo bare 100 gram og ca 400 meter, men det holdt godt det! Det eneste og litt store problemet med garnet var at det farga av så veldig! Var helt rosa og svart på fingrene etter å ha strikka bare litt... Men med så fine farger, må man tåle det =) På det midterste bildet vises fargene best.


Mønster: Little Shells Shawl
Garn: Ella Rae Merino Lace
Pinner: 4 mm
Størrelse: ca 160 cm langt

Jeg strikker og koser meg om dagen, snart skal jeg på hyttetur også, den kommer jeg tilbake til!

onsdag 18. august 2010

TuLLiBaLL Karius

Da er Kariusen endelig ferdig! Det var litt drøyt asså =) Men det ble veldig fint til slutt synes jeg! Nå har jeg ikke strikka på dette så veldig ofte når jeg tenker meg om, det har blitt mye liggende i veska mi egentlig... tihi, man må ha et strikketøy overalt! Garnet var nytt for meg, TuLLiBaLL, men det var utrolig godt å strikke med og jeg vil nok gjerne bruke det mer! Du kan finne det HER.


Mønster: Karius etter eget hode
Garn: TuLLiBaLL Ullent Høst
Pinner: 4 mm
Størrelse: Sikkert over to meter langt =)

søndag 15. august 2010

Hemmelig ferievenn!

På Uformelt har vi hatt en runde med hemmelig venn som har vært kalt ferievenn, og her er pakken jeg åpnet idag! Garnet har jeg aldri prøvd før, så det skal bli gøy! Aner rett og slett ikke hvem som er min venn jeg... Men TUSEN TAKK hvertfall!!!

Også har jeg hekla og tova tøfler! Disse var en bestilling som endelig har blitt ferdig. Det sitter litt langt inne å lage sånne tøfler for tiden =) Men når jeg først kommer i gang så går det jo så fort!

Mønster: Eget
Garn: Fritidsgarn
Heklenål: 6 mm.
Størrelse: 37

Til slutt vil jeg vise fram pappas trefellingskunnskaper =) Det er litt slemt, men likevel, for bra til å la være! Det gikk bare et trinn på trappa, men det kunne gått så veldig mye verre!

fredag 13. august 2010

Ishbel igjen!

Dette sjalet har jeg faktisk ikke hatt mulighet til å blogge før idag! Jammen er jeg ajour igjen =) Enn så lenge =)
Kusina mi har bursdag idag, og fikk dette sjalet i gave av meg. Det virker som hun ble fornøyd også!


Mønster: Ishbel av Ysolde Teague
Garn: Babyull fra Dale
Pinner: 4 mm.

Regnet bøtter ned her og det er fredag. Turen går idag til Ikea for litt oppbevaring, ellers skal det bare strikkes og koses her! Ikke mye annet å gjøre i sånn skitvær!

torsdag 12. august 2010

Nye pinneetuier!

Disse har virkelig ligget en hel evighet! Hvertfall et par måneder om jeg ikke husker feil... Men nå er de lagt ut i min splitter nye nettbutikk! En veldig god venn har vært så snill og hjulpet meg, så om du har lyst til å se den, ta en titt HER!

Men over til etuiene, her er de! Bare et samlebilde, om du vil se de hver for seg og inni må du innom butikken =)

tirsdag 10. august 2010

En liten kompis!

Han har egentlig vært ferdig en stund, han har bare ikke fått vist seg fram før nå. Når det er ferie tar jammen ting litt lengre tid! Fant en lignende en inne på Ravelry og fant oppskrift, men jeg så mer på bildet og gjorde min egen versjon jeg! Han, eller hun, det har jeg ikke helt bestemt meg for, har ikke stuffing i armer og bein, dette for at den skal være enda bedre å spise på =) Øynene er barnesikre og den kan vaskes i maskin! Fine greier til sånne små! Mottaker har jeg ikke bestemt meg for enda, men den dukker nok opp!

Mønster: Eget
Garn: Bomullsport
Heklenål: 3 mm

mandag 2. august 2010

Lenge siden sist... =)

Det har vært veldig stille her en stund, men det har sin logiske forklaring. Bloggeren har vært på Kreta en uke og blitt brun! Det har vært noe strikking, men har ikke noe å vise fram enda =) Det kommer sånn plutselig!

Ha en fortsatt fin sommer!