fredag 25. februar 2011

Teppe til Nepal

Dette er et av de lengste prosjektene har jeg hatt. Ja, i tid asså... FY så kjedelig det har vært. Eller, det var jo såklart artig i begynnelsen, ellers hadde jeg jo ikke begynt da, men så ble det så kjedelig at det ble liggende... Og liggende... Jaja, når jeg nå flytta, så var det greit å få det ferdig. En annen grunn til at det ble liggende er også fordi jeg ikke lengre ser for meg å bruke teppet... På grunn av fargene og at det er ganske tungt og tett... Man skifter faktisk smak har jeg funnet ut =) Men i såfall, teppet ble ikke likevel så stort som jeg hadde tenkt, men så stort som jeg hadde nok garn til. Og teppet, det skal få ta den lange turen til et sykehus i Nepal og varme syke mennesker der. Det er en fin skjebne for et teppe man har blitt veldig usikker på!
Her skal dere hvertfall få se teppet:



Mønster: Eget
Garn: Rubin fra Sparkjøp
Heklenål: 4 mm
Størrelse: ca barnestørrelse nå =)

Kanskje du også har lyst til å hjelpe til? Da hadde det nok blitt flere som ville vært glade!

torsdag 24. februar 2011

Bellyphant

Denne har egentlig vært ferdig veldig lenge, mangla bare knapper. Men når knappene ligger i en flyttekasse og jeg ikke vet hvilken, så må man bare vente... Så måtte den dampes og dere vet, da tar ting lang tid! Her er den i alle fall, jeg synes den ble veldig søt!!!



Mønster: Bellyphant Cardigan
Garn: Lerke fra Dale
Pinner: 3,25
Størrelse: 3-6 mnd

mandag 21. februar 2011

Staffsett

Jeg har bestemt meg for å være tidlig ute i forhold til julemesser og den slags i år, så her er årets første:

Mønster: Stafflue og Staffvotter
Garn: Drops Nepal
Pinner: 5,5 mm
Heklenål: 5 mm
Størrelse: Dame

lørdag 19. februar 2011

Litt av hvert

Jeg driver ikke bare med strikking og hekling =) Jeg hadde et par pakker med tova ullkuler liggende og har lurt litt på hva jeg skal bruke de til.... Så fant jeg et sted jeg ikke husker, hvor de hadde laga gryteunderlag. Smart! Hvertfall siden det er noe jeg mangler her... Den er allerede prøvd ut og funka som bare det.


Så har jeg bøsta litt i perlesamlinga igjen. Det ble 5 maskemarkører som bare ble kjempesøte! Disse må jeg nok ha selv tror jeg =)

Og til slutt 5 armbånd. To av de er gitt bort i morsdagspresanger og ble godt mottatt! Det kan man like!

onsdag 16. februar 2011

Idlewood!

Her er det mer som er ferdig! Denne har riktignok bare vært ferdig en ukes tid da, så det er ikke så ille! Kjapp sak å strikke, veldig artig! Elsker også garnet, det har blitt min favoritt for tiden! Har gjort så og si som i mønsteret, bortsett fra at jeg strikka på pinne 5,5 i stedet for 6 for å få riktig strikkefasthet. Veldig greit mønster, godt forklart!

Mønster: Idlewood
Garn: Drops Nepal
Pinner: 6,5 og 5,5 mm
Størrelse: S

tirsdag 15. februar 2011

Weeruska!

Bedre sent enn aldri! I følge Ravelry var jeg ferdig med denne tunikaen 6. november i fjor... Det har med andre ord tatt ganske så lang tid å få tatt bilde av den! Er jo veldig fornøyd med den også, så det skulle ikke være noen grunn til å ikke ta bilde av den... Jaja, nå er den hvertfall her!

Mønster: Weeruska
Garn: Dobbel tråd Arwetta
Pinner: 3,5 og 4 mm
Størrelse: XS-S

Jeg har mer på lager, så det er bare å følge med!

torsdag 10. februar 2011

Litt nytt igjen!

Jeg har bøsta mer stæsj! Føler jeg er ganske flink til det for tiden... Om man ser bort fra garnet jeg har kjøpt til andre prosjekter... *kremt*

Denne jakka synes jeg er utrolig søt, så jeg måtte bare strikke den! Har ikke noen mottaker enda, men det kommer vel fort =)
Mønster: Sidelengs strikka jakke
Garn: Mini Duett
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: 1-3 mnd

Har strikka denne babybuksa fra Drops også, den var veldig artig og ikke den siste! Brukte opp mer rester her også!
Mønster: Bukse
Garn: Lerke fra Dale
Pinner: 3,5 og 4 mm
Størrelse: 6-9 mnd

Så har jeg strikka to siklesmekker. Kjapt og greit prosjekt, men det ukjente bomullsgarnet jeg brukte vet jeg ikke helt om egner seg...

Mønster: Kerchief Bib
Garn: Ukjent bomull
Pinner: 3 mm

Så har forelskelsen ønska seg ny lue, og det måtte han jo selvsagt få!!! Strikka ut fra noen mønstre, etter eget hode og litt forskjellig =) Han ble fornøyd, og da er jeg det også!
Mønster: Eget
Garn: Pt5 Sport
Pinner: 3,5 mm

Til slutt et par votter som er strikka på bestilling!

Mønster: Eget
Garn: Falk
Pinner: 3,25 mm
Størrelse: Herre

Jeg strikker videre på litt av alt =) Er snart ferdig med en vest-sak til meg selv som jeg tror blir veldig bra!