mandag 19. september 2011

Bukse med bil

Dette er mitt første forsøk på å sy barnebukse, og det var jo såre enkelt. Kanskje ikke så rart når det stod at det var Easy mønster da =) Mottakeren var strålende fornøyd, og lå dobbelt i fanget og skulle helst spise bilen... Hver sin lyst! Strykemerket er fra H&M.


Mønster: Fra Stoff og Stil
Stoff: Velour
Størrelse: 74

søndag 18. september 2011

Hekla babybooties

Sjefen min har laga mønster på babybooties på norsk, og da måtte jeg selvsagt prøve å lage de=) For min del, og med min egen skyld!, ble det en del banning og høyt blodtrykk her en stund. Men det var av den enkle grunn at jeg TROR jeg husker mønsteret og hekler avgårde... Jaja, tilslutt ble de ferdig, og jeg synes de ble kjempesøte! Blir nok flere par så fort jeg har lært meg å lese en hel oppskrift og jekka meg ned et par hakk =)


Mønster: Heklede Babybooties
Garn: Sandnes Duo
Heklenål: 3 mm
Størrelse: ca 6 mnd

fredag 16. september 2011

Nøstebarnteppe nr 2

Mer som har vært ferdig lenge! Egentlig et kjedelig strikketøy, men resultatet blir så bra at man lissom bare må =) Nå har jeg ikke egen erfaring på området, men velger å høre på alle de søte strikkemammaene rundt omkring som roser teppet så mye som de gjør. Og siden jeg synes det er kjedelig, har jeg like godt begynt på ett til... Logisk? Not so much...

Mønster: Nøstebarnteppe
Garn: Huldra kamgarn
Pinner: 5 mm

Tusen takk for masse koselige kommentarer! Det var noen som lurte på hva slags studier jeg har begynt på, det er ergoterapi. Veldig spennende og lærerikt!

mandag 12. september 2011

Innlegg nr 400!!!

Hva blogger man om da??? Det har gått nesten en måned siden forrige post, det er jo ikke helt vanlig... Men jeg har begynt å studere igjen, og det tar mye av tiden gitt! Veldig spennende, riktig sted og det hele, så det er bare å kose seg =) På forelesningene har jeg med et enkelt strikketøy, veldig greit!

Noe som har vært ferdig LENGE, siden vi var på ferie, er en tunika til meg selv! Det har bare ikke vært kaldt nok til å bruke den enda =) Tror denne kan bli en favoritt, så det spørs om ikke den må strikkes i flere farger og garntyper også! Strikka den på pinne 5 i stedet for 6, synes det ble en tanke for luftig, men etter en tur i vaskemaskina hadde det nok gått bra uansett. Garnet "blåser" seg opp og blir mykt og godt!!!

Mønster: Tunika fra Nøstebarnboka
Garn: Shetland Soft
Pinner: 5 mm
Størrelse: Medium på litt tynnere pinner.


Så har jeg også fått strikka ferdig et sjal. Begynte friskt på strikkekafe med Tittei og Smurfa, men så stoppa det så veldig opp. Tok meg på tak og fikk det ferdig. Ikke det letteste å ta bilde av, synes det forsvinner litt uansett hvor jeg tok bilde...=)

KoblingMønster: Eiki Shawl
Garn: Wollmeise 100% merino superwash
Pinner: 4 mm

Skal prøve å bli litt flinkere til å blogge igjen, det er jo egentlig veldig kjekt!!! Har litt mer på lager nå, så da er det jo muligheter!