lørdag 7. april 2012

Påskeferie!

Den store bloggelysta har ikke vært til stede på lang tid, ikke siden i fjor ser jeg... Det er travelt for tiden, og den tida jeg har til rådighet har blitt prioritert annerledes. Det er vel bare sånn det er :p Jeg tenkte at et lite livstegn er greit, så da slår jeg til og viser det jeg er mest fornøyd med som har blitt ferdig siden sist!
Først ut er "Det hele kongerige". Noen vil kanskje kjenne det igjen som det teppet de danske arvingene i kongehuset blir pakket inn i på vei hjem fra sykehuset. Teppet er helt nydelig, men du så kjedelig å strikke... Det har vært en aldri så liten kamp å få ferdig, men når det først ble ferdig er jeg knallfornøyd! Det er neeesten så jeg har lyst til å lage ett til... Men bare nesten =)

Mønster: Det hele kongerige
Garn: Arwetta
Pinner: 4 mm
Størrelse: Ca. 120 x 120 cm

Så har jeg hekla et teppe til meg selv! Synes dette teppet er så fint, og jeg er så fornøyd med resultatet at jeg har lyst til å lage enda et av dette også! Trenger kanskje ikke flere tepper, men dette slåss jeg og Anders om i sofaen...Lett og godt, deilig å ha over seg når man tar en dupp uten at det blir for varmt!

Mønster: Delightteppe
Garn: Drops Delight og Fabel
Heklenål: 5mm og 3,75 til sammenhekling
Størrelse: ca. 190 x 120 cm

Nå er det påskeferie, og det er jammen deilig! Koser meg med strikketøy, filmer på tv, surfing på nettet, ja bare koser meg! Hverdagen kommer fort nok tilbake likevel!