tirsdag 8. desember 2009

Tunika =)

Jeg har drevet med litt egotrippstrikking de siste ukene nå og endelig har noe blitt ferdig! Mønsteret er egentlig en vest, men jeg hater ting som er litt korte og sklir opp, så jeg tenkte å strikke den LITT lengre... men så var jeg så godt i gang og den passa meg fint som tunika egentlig, så da ble det det. Jeg hadde to ekstra nøster av garnet liggende, så da var det nok til at den ble lang i stedet for kort! Fargen er egentlig mørkere enn på bildet, det måtte jo tas med blitz nå som det er så mørkt, så da ble den litt lysere på bildene.


Et nærbilde av mønsteret. Jeg har lenge hatt lyst til å strikke noe "islandsk", og endelig har jeg gjort det!
Mønster: Vormorgun (Ravelry)
Garn: Peruvian Highland Wool
Pinner: 3,5 og 4,5 mm
Størrelse: XS

Jeg har ellers gjort meg helt ferdig med julegavene, de er nesten ferdig innpakka også, så det er veldig godt! Det mangler noen kakeslag, mamma blir vel å bake de fleste av de, men pepperkaker er obligatorisk for hele familien =)

6 kommentarer:

¤MK¤ sa...

Så fint du var i den der xs Mirre;) Har vel laget alle julegavene selv? savner deg søte du<3 Håper du har ei fin uke

Ruth sa...

Lekker! Og du er så slank at det blir ekstra flott. Jeg kan ikke bruke sånt jeg og derfor så er jeg litt misunnelig akkurat nå.

Kom hit og bak da vel. Jeg må kjøpe alle julekakene mine på IKEA.

frk.badegakk sa...

Så fiiiiin! Herlige farger som jeg tror du kler veldig godt, mørkere eller ei!
Greit med litt egostrikking. Og du har jo allverdens tid, du som er ferdig med julegavene, sant?=D

Beyla sa...

naaaaaaaaaaajs!! Den ble jo superfin! og satt ordentlig i motsetning til visse andre sine..... *kremt* så kjempedeilig ut - min er for kort nå som jeg tovet den bittttelitt

Unknown sa...

WOW..., herlig tunika i en veldig islandsk look!

Ønkser deg en strålewnde kveld!

Nutte sa...

Nydelig tunika :) Har veldig lyst til å prøve meg på den genseren jeg å, tenkte faktisk på å gjøre den lenger oxo! Hihi..Din blei ihvertfall superfin, og ser kjempe god ut å ha på :)