onsdag 22. desember 2010

Nå er det jammen meg snart jul!

Jeg har vært med på en runde Hemmelig Julevenn, eller Basusjarnetvenn som den ble kalt. Jeg fikk en helt nydelig pakke!!! Aplaca Boucle har jeg hatt veldig lyst til å prøve, men så har jeg måttet begrense innkjøpene bittelitt, så det har ikke blitt prioritert. Men se på garnet da, og det du ikke ser er at det er helt utrolig mykt!!! Fikk også et nøste Rheuma Thermal Wolle, veldig godt og mykt det også, og jeg trooor kanskje det skal få bli noe babytøy. Tusen takk til min hemmelige venn som jeg ikke er helt sikker på hvem er enda!

Jeg har jo også laget litt forskjellig i det siste! Anders har fått Pacman-Mariuslue! Den er ikke dampa enda, så det får jeg vel få gjort før overlevering!

Mønster: Tatt utgangspunkt i et diagram jeg fant på en blogg.
Garn: Falk
Pinner: 3,5 og 4 mm
Størrelse: Herre

Så har jeg laget julekort! Har ikke fått skrevet på alle, men det skal nok bli gjort i løpet av dagen! Inspirasjon er hentet litt herfra og derfra!

Har du hørt om spillet Angry Birds? I såfall, denne røde karen er henta derfra. Artig å hekle, kjapp var han også. Den var egentlig beregna på Anders, men jeg greide ikke å la være å gi den til den lille karen som ligger og slapper av bak der... Han ble i allefall veldig førnøyd og jeg har en ny bestevenn!
Mønster: Angry Birds
Garn: Bomullsport
Heklenål: 3 mm

Når jeg var i Trondheim kjøpte jeg litt mer Drops Nepal, har forelska meg litt i det garnet. Tenkte å lage meg en stor hals, og det ble det. Så måtte jeg ha en lue i tillegg, og det ble det jammen også. Nå mangler det bare votter for å få et komplett sett! Det blir nok i jula tenker jeg!
Mønster: Eget
Garn: Drops Nepal
Pinner: 4,5 , 5,5 og 9 mm

Ønsker alle en riktig god jul! Er ikke sikkert jeg oppdaterer bloggen noe mer før jul, men men vet aldri =)

2 kommentarer:

littleclair sa...

with these moncler accessories ,you won't feel any cold in this winter.Moncler Hat and Scarf White is the fashion collection od moncler bags.The moncler bags is really suit for the fashionista like you!!

Monai sa...

Den lua var knall stilig.Hvor mange masker la du opp til lua?