fredag 16. september 2011

Nøstebarnteppe nr 2

Mer som har vært ferdig lenge! Egentlig et kjedelig strikketøy, men resultatet blir så bra at man lissom bare må =) Nå har jeg ikke egen erfaring på området, men velger å høre på alle de søte strikkemammaene rundt omkring som roser teppet så mye som de gjør. Og siden jeg synes det er kjedelig, har jeg like godt begynt på ett til... Logisk? Not so much...

Mønster: Nøstebarnteppe
Garn: Huldra kamgarn
Pinner: 5 mm

Tusen takk for masse koselige kommentarer! Det var noen som lurte på hva slags studier jeg har begynt på, det er ergoterapi. Veldig spennende og lærerikt!

6 kommentarer:

Renathe sa...

Jeg elsker nøstebarn teppet! menser at den hele effekten er best med deres egne garn :) har to i bruk :) en med og uten, men de er gull verdt for det om!

STRIKKEMOR(O) sa...

Flott teppe, likar godt fargen! Det er ofte det som er kjedelegast å strikke, som blir mest vellukka og mest brukt! Ha ei fin helg!

fredagsmasker sa...

Så nydelig farge! Og ja, det teppet er supert. Snarttreåringen her bruker fortsatt det jeg strikket til ham som nygravid :)

lena sa...

Kjedelig strikk, men gull verdt!:)
Ditt ble kjempeflott, herlig farge:)

CircusD sa...

Hehe u and me both. Jeg og strikker Nøstebarn tepper så det holder og det uten å ha testet ut ett eneste ett selv enda ;o) Har nå kommet opp i totalt 6 stk tepper, hvor 3 er gitt bort og 3 ligger og venter på snuppa i magen.

Knallfin farge på ditt da.

Line Kristine sa...

Det blir litt sånn som når jeg strikker spiralskjerf. Når jeg skal felle av 1360 masker hender det jeg spør meg selv hvorfor i all verden jeg vil meg selv så vondt :P
Men forhindrer det at jeg gjør det igjen og igjen? Niks... ;)