lørdag 7. april 2012

Påskeferie!

Den store bloggelysta har ikke vært til stede på lang tid, ikke siden i fjor ser jeg... Det er travelt for tiden, og den tida jeg har til rådighet har blitt prioritert annerledes. Det er vel bare sånn det er :p Jeg tenkte at et lite livstegn er greit, så da slår jeg til og viser det jeg er mest fornøyd med som har blitt ferdig siden sist!
Først ut er "Det hele kongerige". Noen vil kanskje kjenne det igjen som det teppet de danske arvingene i kongehuset blir pakket inn i på vei hjem fra sykehuset. Teppet er helt nydelig, men du så kjedelig å strikke... Det har vært en aldri så liten kamp å få ferdig, men når det først ble ferdig er jeg knallfornøyd! Det er neeesten så jeg har lyst til å lage ett til... Men bare nesten =)

Mønster: Det hele kongerige
Garn: Arwetta
Pinner: 4 mm
Størrelse: Ca. 120 x 120 cm

Så har jeg hekla et teppe til meg selv! Synes dette teppet er så fint, og jeg er så fornøyd med resultatet at jeg har lyst til å lage enda et av dette også! Trenger kanskje ikke flere tepper, men dette slåss jeg og Anders om i sofaen...Lett og godt, deilig å ha over seg når man tar en dupp uten at det blir for varmt!

Mønster: Delightteppe
Garn: Drops Delight og Fabel
Heklenål: 5mm og 3,75 til sammenhekling
Størrelse: ca. 190 x 120 cm

Nå er det påskeferie, og det er jammen deilig! Koser meg med strikketøy, filmer på tv, surfing på nettet, ja bare koser meg! Hverdagen kommer fort nok tilbake likevel!

18 kommentarer:

fredagsmasker sa...

Flotte tepper! Kongeriket er bare helt nydelig, og ble lekkert i arwetta også. Og delight har så pene fargeskift - tenker det blir deilig teppe i sofakroken

frksnupp sa...

Nydelige tepper, Mirre! Nå fikk jeg enda mer lyst på et Delight-teppe...ha en riktig god påske, håper formen din tar seg opp litt så du får kost deg før eksamensperioden

Husmorspira sa...

Så moro at du er tilbake :)
stadig innom, men det har vært lite liv her i det siste, ja... hehe.
Nyyydelig tepper du har laget! Er verd det i ettertid å ha tatt seg i nakken og gjort dette ferdig!

STRIKKEMOR(O) sa...

Nydelege tepper du har laga!

Birgitte sa...

Så bra at du blogger igjen:) For noen nydelige tepper du har laget! Kan tenke meg at det kongeriketeppet var litt ensformig å strikke ja, men det ble utrolig fint! Teppet i delight var lekkert i de fine fargene:) God påske til deg!

Ruth sa...

Koseleg å "sjå" deg att! Fine tepper du har strikka. Ha ein fortsatt god siste påske-kveld!

Zopp Design sa...

Så nydelige tepper:)

Vi har et stort blogglotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

Blåbærlina sa...

Så flotte tepper!! Jeg holder på med det danske prinseteppet selv, er midt på bølgeborden, bekrefter at det er mye arbeid...:O) men du og du så fint teppet ditt ble!
Heklateppet også!
Mye annet fint nedoverbloggen også!

Unknown sa...

Åh, så fint teppe!

Laila sa...

Lekre tepper :-)

FIFA15Coins sa...


FIFA 15 Coins,just take a look here Cheap Price FIFA 15 Coins,you will take fancy with this site all along. Welcome to buy FIFA Coins in our store through following: http://www.xyfifa.com/

Water Park in Delhi NCR sa...

Hey keep posting such good and meaningful articles.

HD Wallpapers sa...

Great Shared

kristen stewart hot sa...

Thank you for your very good site….

Gst consultants delhi sa...

That is an extremely smartly written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

UX Designers India sa...

Nice post, Critical things are explained in details. I appreciate it. Thanks

App developers india sa...

This is wonderful. I am not quite much with the internet, but I believe that what I just read is some good material. Thanks for writing such wonderful article. God bless.

Gst Experts Delhi sa...

Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things :)