mandag 16. juni 2008

Endelig!!!

Jeg vet jeg har vært lite aktiv her de siste ukene, men i de samme ukene har jeg vært utrolig og uforklarlig sliten. Har ikke orka noen ting, og de siste to ukene har jeg nesten ikke vært på jobb. Og det sier litt, jeg jobber tre dager i uka, 6 timer om dagen. Ikke noen harde greier med andre ord. Idag var jeg hos legen igjen og fikk endelig svar på hva som har skjedd. Jeg har lavt stoffskifte. Så nå har jeg fått nye midisiner, i tillegg til b-vitaminene jeg går på fra før da, så nå skal alt bli såååå mye bedre! De siste dagene har jeg omtrent ikke orka å gå trappa opp i stua. Det sier seg selv at noe er feil! ME har også vært diskutert, men jeg er overlykkelig over at det ikke er det jeg har! Fra nå av håper jeg at lysten på håndarbeid også kommer tilbake! Noe har det jo blitt, men håper det blir bedre enn det har vært. Kunne gjerne tenke meg litt større prosjekter, men har ikke orka tanken omtrent til nå. Så da får vi se hva som skjer framover. Går vel ikke over natta, men det hjelper så utrolig mye å ha et navn på det. Diagnose høres så fælt ut... Nå ser alt lysere ut med tanke på skole og sånn til høsten, og det å få mer energi igjen skal bli så godt!


Litt håndarbeid har det jo blitt da som sagt, og garnlageret har jeg økt litt igjen i håp om at lysten skulle komme tilbake! Pannebånd blir det stadig flere av, er jo ikke annet jeg viser fram i bloggen er for tiden. Hekler også på et skjerf i Muskat. Hadde kommet et godt stykke på vei, ca 1 meter, men da var det tomt for garn. Garnet hadde jeg fått av strikkekompis på NSF, så jeg fikk jo så klart ikke tak i mer garn med samme innfargingsnr. Bestilte mer fra Garnstudio og fargen var jo da så forskjellig at det ikke ble pent i hele tatt... MEN, jeg endte opp med å rekke opp alt og hekler nå to omganger av hver. Det blir stilig med litt fargeeffekt så jeg hekler optimistisk videre. Bilde kommer når jeg har kommet litt lengre!Til slutt kommer bilder av pannebåndene. Noen er også hekla rundt. Garnet er en rest Mandarin Fiesta, Heavy Cotton fra Stoff&Stil også er det Bomullsport fra Gjestal.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er deilig å få beskjed om kva som feiler ein, sjølv om det er kjipt å vere sjuk.. Håper du kjem deg raskt, slik at du kan nyte sommeren! :)

Rakk du opp ein meter med skjerf? Oj.. Hadde nok endt opp med å legge det vekk og aldri ta det fram att, eg.. *ler*

Ha ei fin helg!

frøken ij sa...

så bra at dere har funnet ut hva det er som feiler deg. kjedlig å gå rundt å være i dårlig form. får håpe det ordner seg nå :)

chris peter sa...

Hva er oppskriften på det øverste pannebåndet ? =) ps: lir veeldig glad hvis du svarer!

MirreVirre sa...

Det er bare lagt opp luftmasker sånn at det passer rundt og så hekla fastmasker i hver maske rundt til det er bredt nok, ikke verre enn det =)