onsdag 16. september 2009

Lue og tøfler

Jeg fikk en bestilling på lue og tøfler for ikke så lenge siden, og nå er det ferdig og kommet fram til mottaker, så da kan man jo bare vise det fram =)

Mønster: Divine Hat
Garn: Free Style fra Dale
Heklenål: 6 mm.

Sånn ser den ut på toppen:

Også var det tøflene. Jeg har jo laga en del sånne tøfler i det siste, men de her er vel de jeg har blitt mest fornøyd med! Så jeg skal nok lage flere par før det starter opp med julemesser og styr =)

Mønster: Eget
Garn: Fritidsgarn
Heklenål: 6 mm.
Størrelse: 36-37

Nå er jeg godt på vei med jule- og bursdagspresanger, det er godt å være litt på forskudd!
Har akkurat også bakt banan- og sjokolademuffins. De ble gode, men jeg er ikke heeelt sikker på om jeg skal lage med banan igjen, jeg får se når de er litt kaldere om det smaker bedre da. Varmen sluker veldig mye smak har jeg funnt ut =)

6 kommentarer:

Ida sa...

Mottaker er også veldig fornøyd med tøflene ;) Jeg fikk veldig mye skryt for lua mi i går når jeg hadde den på meg ute :) Det var det all grunn til for den er superfin!!
Bananmuffins blir bedre når de er kalde, jeg lover! Bakte det en gang å holdt på å hive hele greia for de var fæle som fy når de var varme, men kjempegode kalde!
Litt kjedelig egentlig, siden man vill smake med en gang ;)

MirreVirre sa...

Det er godt å høre!
Har en følelse av at de vil smake bedre ja. Når de var varme smakte bananbitene som sånn banospålegg. det er jeg ikke så veldig glad i lengre... haha

Jorun sa...

Både tøfler og lue var kjempefine!

Anonym sa...

Hei :)

Er ei jenta som driv med litt hekling på hobbybasis. kom tilfeldigvis over din blogg (som er utrulig bra), når eg dreiv å leita etter litt tips og inspirasjon :)
forelska meg i desse tøflene dine, så eg lurte på om det va mulig å få oppskrifta på dei?

Helsing Ingvild

Unknown sa...

Jeg har skikkelig lyst på en sånn lue! Hvor mye koster den?

MirreVirre sa...

Hei Kristine! Kan du sende meg en mail på mirrevirrehobby@yahoo.no så kan vi ta det der =)