lørdag 6. september 2008

På tide med en oppdatering!

Er på tide å gi et lite livstegn fra seg igjen, denne gangen med litt bilder gitt! Formen er laber, det har vært en ganske slitsom uke, forholdene tatt i betraktning =)
Jeg fortalte at jeg hadde fått diverse pakker i posten, og her er en av de! Jeg har etterhvert planer om å prøve å selge en del av pannebåndene mine på Etsy, og da trenger man noen som vil vise de fram! Kjøpt på ebay til den nette sum av 94 kroner inkl frakt fra USA. Røverkjøp!

Har også blitt ferdig med ei lue av eget mønster. Ikke den store designkunsten det her, men en sped begynnelse. Og her får hodet og lua kommet til sin rett:

Noe Noa #3 er også ferdig, og da tror jeg ikke det blir flere sånne skjerf på ganske lenge! Jeg har mange andre prosjekter på gang og lite overskudd, så da prioriteres festligere saker! Men ferdig ble det, og det er hekla i San Remo som jeg kjøpte i Sverige, på nål 3.


Ellers prøver jeg villig ut nye måter å bli frisk på, hvertfall med tanke på at kronisk utmattelsessyndrom ikke har noen dokumentert behandling. Jeg var hos en kineosolog/homeopat/naturmedisiner i går, og har nå blakka meg på diverse kosttilskudd og måtte begynne på diett. Den store boksen med multivitaminer ble bytta ut med tabletter da det smakte så grusomt at det omtrent kom i retur (damen i butikken sa at den var MYE bedre enn de andre, men den var ca mange ganger dyrere også, så det var vel det hu tenkte mest på). I den lille boksen ved siden av er det kapsler med haileverolje, jada, du leste riktig. Heldigvis at de ikke smaker noe når man svelger de. Jeg har en mistanke om at det smaker grusomt og sikkert ikke finnes flytende =)
Så var det dietten da... jeg får ikke lov å spise sukker, kunstig søtningsstoff, hvitt mel, melk, osv osv, så da jeg var på butikken i går ble dette med meg hjem. Det var dyrt! Er det ikke ille at det å spise sunt skal koste så sinnsykt mye mer enn å være usunn? Men nøttene varer lenge da heldigvis! Det å ikke få spise sukker blir nok det verste i begynnelsen... jeg er veldig glad i sjokolade (hvem er ikke det...)men blir jeg bedre av å droppe det, så gjør jeg det. Uansett var ikke dietten det aller viktigste, men det hjelper å følge den også! Resten av familien har valgt å være sympatiske, så den vil bli innført i større eller mindre grad hos alle. Ikke dårlig! Nå sliter jo søsteren min med migrene, og vil uansett få samme diett når hun skal dit, så det er like greit å begynne med en gang!
Det å komme på mat uten mel, sukker, melk og alt det her er ikke like lett, men det blir mye grønnsaker da, noe jeg synes er veldig greit. Må bare huske å skylle godt/skrelle de da han fant sprøytemidler/løsemidler i kroppen min, som visstnok i tillegg til rester av antibiotika jeg tok for 14 år siden og spor av kyssesyke er det som gjør meg syk. Skal etterhvert få noen dråper jeg også skal ta for å rense systemet, så det blir spennende å se om det hjelper! Foreløpig tar jeg MASSE kosttilskudd, kroppen min kommer sikkert til å få helt sjokk den...=)
Ha en super lørdagskveld alle sammen!

2 kommentarer:

frøken ij sa...

oj! får håpe noe av det her hjelper da.. kjipt når kroppen ikke fungerer som den skal :/ håper du får en fin lørdagskveld og at formen blir bedre! *klem*

Beyla sa...

åh du milde...!! Husk at man kan få i seg for mye naturmidler også - i tillegg, kjøp mye soyaprodukt og bønner/linser så du får i deg nok proteiner.. veggismat for nyebgynnere for å si det slik, er ikke det letteste, og folk får lett mangler. Og husk å oppgi til legene dine ALT av naturmidler/kosttilskudd du tar. De kan ha innvirking på medisiner du tar!!
Er helt imponert over at du har orket å lage mange noe noa skjerf.. så nå skal det vel bli deilig med noe helt nytt? Den halsvarmeren jeg holder på med nå blir det kun 1 av. fy søren så ensformig..! da vil jeg heller lage et par sånne feather and fan til, fylle på julegavehaugen vettu :) Blir spennende å se etsybutikken din når du begynner å komme i bedre form igjen! For dét blir du til å gjøre. Man har gode, og dårlige perioder.. nå er det på tide med en god periode, det har du fortjent vennen!!