onsdag 3. september 2008

Jeg er her asså!

Som overskriften sier, jeg er her! Det går bare utrolig tregt med håndarbeid og sånne ting om dagen! Det har stort sett blitt bytta ut med senga, legetimer og mye tenking... Kroppen vil ikke samarbeide helt, og på lørdag fikk jeg et anfall av ryddemani i stoff og sysaker, og da var det gjort. Jeg har fått streng beskjed om å ikke gjøre for mye, heller litt for lite for ikke å bli så veldig sliten. Så mye for det... Har siden omtrent ikke rørt håndarbeid eller andre ting for den saks skyld, bare vært god venn med senga mi. Og den er det ikke så mye liv i asså. Jeg har vanligvis ikke lett for å kjede meg, men nå, ja nå går dagene tregt! Var hos en spesialist i går, og det ble som jeg var redd for, jeg har antakelig en form for kronisk utmattelsessyndrom. Så der fikk jeg den. Men litt positivt er det likevel at jeg ikke har lavt stoffskifte da! Må se på det som er positivt! Jeg har jo gått fra lege til lege i to år nå, og begynner å bli litt lei kan man si! Virker som jeg har truffet blink nå, så jeg krysser fingrene for at det begynner å løse seg. Jeg har vært syk i to og et halvt år, og det er lenge, særlig siden jeg høyst sannsynlig har hatt samme sykdom hele tiden! Det hjelper litt å få et svar selv om man kunne fått bedre svar da.
Det har som sagt ikke blitt no særlig håndarbeid, det blir en omgang nå og en da på forskjellige ting, men jeg har nesten blitt ferdig med en julegave da! Det går tregt, men likevel framover, så jeg får huske det jeg får gjort og glemme alt annet! Har fått pakker i posten også, bilder kommer når jeg får tatt de. Pakker er alltid gøy!

Jeg kommer nok sterkere tilbake om noen dager når formen antakelig er litt bedre! Prøver å ikke gjøre så mye nå for å se om det hjelper!

Ha en fortsatt fin uke alle sammen!

5 kommentarer:

Skogstrollet sa...

Jeg har en venninne med kronisk utmattelsesyndrom, så jeg har tenkt på det når jeg har lest i bloggen din. Ta vare på deg selv og lytt til kroppen.....

niemor sa...

Hei, hei!

Kom over bloggen din for en stund siden da jeg var på jakt etter inspirasjon til julegaver. Falt pladask for sminkepungene din, men plages med å finne oppskriften på blomsten. Lurer egentlig bare på om hvor på garnstudio du fant den.

MirreVirre sa...

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=93&d_id=23&lang=no

brukte oppskriften på den blomsten her!

Niemor sa...

Tusen takk =)

Nå skal det bli fart på heklekroken.

Frk.Badegakk sa...

Flott hode du har fått deg! Godt at legestanden begynner å finne ut av hva som feiler deg da. Selv om det innebærer dietter av alle slag osv osv... Håper du begynner å føle deg bedre snart! Jeg vil jo se flere pene håndarbeidsprodukter også!=D