søndag 7. september 2008

Evangelinelue og sunne saker!

Jeg strikka Evangeline pulsvarmere for en stund siden, og tenkte det ville være fint med matchende lue! Brukte flettemønsteret og laget egen oppskrift. Resultatet ble veldig bra, så jeg er kjempefornøyd! Strikka i Rubin fra Sparkjøp på pinne 4,5. Det gikk med ca halvannet nøste.
Det jeg ble aller mest fornøyd med er fellinga! Jeg bruker vanligvis å ikke være helt fornøyd, men sånn er det ikke med denne! Fikk sånn fin stjerneform =)
Også et nærbilde av flettemønsteret. Blir nok ikke mer av dette på en stund, nå vil jeg heller strikke noe annet!
Jeg skal som sagt ikke spise sukker, mel, melk +++, og da må man bli mer oppfinnsom. Blir ikke no pizza og sånt på meg mer på en stund. Men hvem trenger vel det når man kan spise så mye gode grønnsaker? Enkelt er det også, minimalt med oppvask!

Hvis noen fristes til å lage det, så gjøres det som følger:

Kutt opp en squash, en rød, en gul og en grønn paprika, 10 champignoner. Alt puttes i en ildfast form. Ha over litt olivenolje, salt og pepper.
Legg to kyllingfileter på en "tallerken" av aluminiumsfolie, dryss over olivenolje, salt og pepper. Stekes i ovnen på 200 grader i litt over 20 minutter, eller til kyllingen er ferdig. Og vips, så har du et supersunt måltid som smaker kjempegodt!
Dette er til to porsjoner.

Håper det smaker!

9 kommentarer:

frøken ij sa...

champignong, squash, fersk asparges og paprik, evt også babymais, er også godt på den måten der. Ble veldig positivt overraska over asparges, det er faktisk godt. Men for min del så må den være fersk for at det skal være godt. Jeg synes maten din så god ut. kanskje jeg må ha det der til uka :)

totliii sa...

så fantastisk fin den stjernefellinga på lua vart! likelike!

Beyla sa...

så flink du er!! og man kan jo variere i omtrent de uendelige, det er jo så sinnsykt mye herlige grønnsaker. Og FALAFLER!!! Åh du milde himmel jeg har sånn craving på falafler at jeg tror jeg snart dør! Det kan du spise med den dietten. :D jeg bare neevner det selvsagt ;) i skulle egentlig ha taco idag men gubben streika, så det ble fiskepudding av alle ting.. ikke akkurat det jeg forbinder med en søndagsmiddag, men men..! Kanskje bake noe etterpå, får se hva jeg gidder. Skulle jo få niesa vår på besøk i helga, men hun får ikke lov å dra av skolen, noe m antall fraværsdager som sykemeldingen hennes ikke hjelper på.. bra dårlig gjort å tvinge en 15åring, nei, nettopp fylt 16, men alikevel, til å ligge sjuk og aleine i et internat uten å få bli henta av slekta engang. jeg er IKKE fornøyd.

Beyla sa...

huska æ å si at evangeline lua ble KNAILLERT?! det ble superflink!! så nå tror jeg ikke på deg mer når du skryter på deg at du ikke får noe særlig gjort.. det er bare tull! du får gjort masse, det spørs bare på hva du sammenligner med ;)

eirin sa...

Det å godt ut:) Du nmå gjerne legge ut matoppskrifter litt ettersom, kan ikke si at jeg imponerer med kokkeleringen min her nede!haha- knallfin lue og, nesten like fin som den jeg fikk! Håper du ahr det etter forholdene bra- send meg gjerne en mail med oppdateringer- hadde vært superkos å høre fra deg. Kommer hjem en tur om ca 1måned og, og da hadde det vært hyggelig å sees søta!

Frk.Badegakk sa...

Du har teken på det der med å lage matchende saker du! Lua ble kjempeflott!!!!=D Flink du!

Håper kroppen din blir snillere når du har fått prøvd ut dietten ei tid! *krysse fingre*

Bea sa...

Blir alltid sulten av slike bilder, eg.. :)
Hua di vart kjempefin, og fellinga heilt perfekt(rart med slike fellinger, av og til så funker det, andre ganger ikkje).. Kjekt å ha ting som matcher!

Håper dietten virker! Ha ei riktig fin helg!

Trultemor sa...

Heia,
bare innom for å kikke, og for å takke for nydelig middagstips til i dag!
Må også få si at du har en utrolig fin blogg, stadig innom her, blir så utrolig inspirert!!!
Lykke til med helsa framover!

june sa...

Så fine luer du har laget, og den middagen din fristet veldig, ble faktisk litt sulten igjen:)
Håper kroppen din responderer godt,sådu føler deg frisk og rask igjen.