mandag 15. september 2008

Noen som sa garn???

Det er på høy tid med en oppdatering igjen! Tida flyr omtrent fra meg, selv meg, som bare sitter hjemme stort sett!

Idag var det på tide å bruke litt energi på å komme seg på en garnbutikk igjen. Ikke fordi jeg ikke har noe garn hjemme, men fordi det var noe jeg "manglet"... tihi... Fritidsgarnet er faktisk til et prosjekt jeg har påbegynt, og en del av det er til julegaver. Men noe er jo bare rett og slett fordi jeg hadde lyst på det. Det gikk med noen 100-lapper, men så absolutt verdt det!
Jeg har også kjøpt 800 gram på ebay og 200 gram på 123knit... tihi, skikkelig storinnkjøp med andre ord!

Føler jeg har lov da, for leger og psykologer og alt sier at jeg har veldig godt av å holde på med håndarbeid fordi det tar tankene vekk fra negative ting og jeg føler at jeg får utretta noe positivt.
Det er rart det der asså, men så lenge jeg får sitte rolig kan jeg bruke armene mine så mye jeg vil omtrent. Heldigvis vil jeg nå si da!

Det jeg strikker om dagene er stort sett julegaver, og de kan jeg ikke vise fram her... Lappeteppet jeg gjør ferdig for ei nabodame er det heller ikke så veldig mye igjen på nå, så det kommer nok bilder etterhvert! Jeg mangler bare 15 lapper, og det meste er allerede hekla sammen!

I stedet kan jeg jo vise fram hva jeg spiser om dagene:
Ser det ikke godt ut kanskje?Melon, mango og kiwi er saker! Også litt nøtter da!Beyla har utordret meg! og jeg skal skrive ned 6 ting som gjør meg glad!

1. At det snart er middag, og vi skal ha goooood salat!
2. Jeg har vært ute å handla idag, det skjer ikke hver dag for å si det sånn!
3. Leger og styr begynner å finne ut hva som feiler meg, ikke nødvendigvis en positiv diagnose,men det er hvertfall bedre å vite!
4. Jeg har garn til å få laget ferdig skjerfet jeg begynte på i helgen!
5. Det er 71 grader nord og Ylvis møter veggen på tv ikveld!
6. Jeg har generelt hatt en god dag idag!

Denne skal vel strengt tatt sendes videre, men jeg tror jeg sier at de som føler for å ta den får gjøre det! Jeg er lat =)

Ha en super kveld alle som måtte ta turen innom!

2 kommentarer:

Beyla sa...

heia pusket!!
Så flink du var! Og masse var det jo å glede seg over også :) Ble veldig misunnelig på melonen din kjente jeg, men har frukt-stopp siden jeg reagerte så inni granskauen på plommene og eplene jeg kjøpte her om dagen. NO FAIR!!
Og imorra skal jeg fly til Bodø, ny runde på sykehuset *sukk* Men håper jeg finner tid og overskudd til å hvertfall finne ett nøste å ha med hjem - og strikkeblader i tillegg! Det er jo for ille å være helt nede i Bodø og ikke ha med NOE hjem, hva? Jeg har ingenting skikkelig på pinnene nå. Dét er bra skummelt, det. Sitter og samler gidd til å rekke opp flettelua så jeg får vrangborden til å sitte skikkelig rundt hodet, men det blir opprekk nr TRE og jeg er mektig lei ;) Stor klem til du i solskinnet!!

Beyla sa...

Jeg tør aldri så mye sånn fænsi tilleggsgreier, for det er så mye matallergi i denne håpløse kroppen at fyttifysj! Før var jeg dødelig allergisk mot druer, nå har det roet seg, men epler og plommer har tatt over.. pluss noen krydder som gjør meg hvesete og hoven i halsen. No fun! Jeg kan klare meg uten mye, men frukt, det er avhengigheten sin det!!
Bounce lua må jeg nok sjekke på ravelry, kan ikke huske å ha sett den engang *sjekke* Okay! Det her jo samme som neckwarmeren jeg strikka å blå Bris. Eneste forskjellen er at jeg bytta om hver runde, altså slk at det ble en slags perlestrikk look på det hele. Er det det å strikke å løkka under maska du sliter med? Jeg styra med det jeg og, men søk på "knit one below" og så får du opp et tonn instruksjonsvideoer. Enkelt! Egentlig ;)