onsdag 27. juli 2011

Mer søm

Jeg ser at veldig mye har blitt forsømt av ferdige ting, så her kommer mer som er godt lagra =)
Tre nye strømpepinneetuier, to av de solgt.

Har også prøvd meg på et nytt mønster på pengepung/sminkepung, er ikke helt sikker på om det blir flere. Gøy å prøve var det da =)

lørdag 23. juli 2011

Min første Marius!

Ja, det er faktisk første gang jeg strikker Mariusgenser, og det er også første gang jeg har klipt i et strikketøy. Det er faktisk ikke skummelt i det hele tatt, så det blir nok absolutt gjort igjen! Synes denne ble veldig søt, så så fort det dukker opp noen som passer inn i den blir den nok en gave =)

Mønster: Mariusgenser i Lanett fra Heftet Klassikere, tema 10, Sandnes
Garn: Dale Baby Ull
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: 6 mnd

onsdag 20. juli 2011

Stripete topp

Denne har vært ferdig LENGE... Men den har faktisk ikke blitt brukt. Ble vel ikke sånn helt fornøyd med den, får se om det blir bedre etterhvert =) Myk og god er den da, strikka i mini duett fra SandnesGarn.

Mønster: Eget
Garn: Mini Duett
Pinner: 3,5 og 2,5 mm
Størrelse: Small/Medium

tirsdag 12. juli 2011

Undertrøye fra Nøstebarn

Jeg er jo med på en BOOST-along på Uformelt, der man skal bruke bøker man har, og helst garn som har ligget en stund. Vel, man kan ikke kombinere det hver gang, denne gangen ble det forholdsvis nytt garn. Ikke for det, jeg synes denne ble veldig søt. Mange er nok i mot svart til babyer, jeg synes faktisk det er ganske stilig. Nå er jo jeg heller ikke så glad i lyse rosa og blått heller da...


Mønster: Undertrøye fra boka "Strikk til Nøstebarn"
Garn: Drops Alpaca, 1 nøste
Pinner: 3 mm
Størrelse: Ca 0-4 mnd.

mandag 4. juli 2011

Firestarters

Disse begynte jeg på for en stund siden, men så ble de liggende litt. Jeg tror jeg har begynt å få litt vegring for sokk nr to... Ikke bra... Men, dette er det første paret med tå-oppsokker for min del, og for første gang har jeg laga et par sokker som passer helt perfekt til meg! De sitter veldig godt på foten, akkurat passe lange og slenger ikke =)

Mønster: FirestartersKoblingGarn: Drops Fabel
Pinner: 2,5mm
Størrelse: 36

lørdag 2. juli 2011

Milovest

Veldig inspirert av et prosjekt på ravelry har denne vesten blitt til. Laga i lagergarn er den også =) Når jeg ser sånn i ettertid skulle jeg ønske jeg hadde sydd på sommerfuglen andre veien, men men, det kan bli neste gang...

KoblingMønster: Milo
Garn: Tove
Pinner: 4
Størrelse: 6 mndr