tirsdag 29. januar 2008

FERDIG...!

... eller hvertfall nesten da... mangler bare en hekla kant rundt hver arm og to knapper...MEN, jeg trodde seriøst ikke den skulle bli ferdig. For de som har fulgt med i den forrige bloggen min, så er dette jakke nummer tre av samme slaget, noe som ikke anbefales... tre like jakker blir kjedelig i lengden. Det har vært så ille at jeg har blitt helt kvalm av å se den. Mangla bare en arm og montering i tillegg til det som ikke er helt ferdig da... men jeg anser den som så ferdig at jeg kan legge den ut her og stryke den fra lista over ufoer!

Jeg måtte lage en liten premie for meg selv for i det hele tatt å bli ferdig, så da var jeg en tur i byen idag og kjøpte garn til denne. Har kommet litt på vei, men synes lissom den blir så liten...? siden den er strikket i kitten mohair er det litt verre å rekke opp igjen også, så jeg satser på at den blir passe stor jeg. Liker uansett ikke at det blir for stort, så jeg tror det er greit jeg. det er jo bare bakstykket enda... hehe. med dette så sprakk jo garnslankinga litt, men noe må man få unne seg! har kjøpt garn tidligere i januar også, men bare til ting jeg skulle lage på bestilling... så jeg synes det var lov jeg... =) Den blir nok ganske så varm tror jeg, for når jeg har den liggende i fanget blir det varmt der... jammen godt jeg bor i et såpass kaldt land da...

Ha en super kveld alle sammen!


1 kommentar:

Ingrid... sa...

Ja, når jeg blir ferdig med sokkeparet jeg lager til hybelvenninnen min, tror jeg det blir en stund til neste par...man kan bli litt lei! Selv om de blir fine:) Veldig morsomt med tamagotchi, skjønt vennene mine synes jeg er forferdelig barnslig! Hahaha... God natt snupp:)