torsdag 17. januar 2008

Sola skinner ute!

Det er helt utrolig hvor mye mer energi man får når det er sol ute! Og spesielt deilig er det å være frisk igjen... Har bare vært forkjøla og ganske slapp, men da jeg våkna idag var jeg nesten et helt nytt menneske! Det hjelper jo også mye at sola endelig skinner etter tre dager med pissregn og plussgrader, noe som har resultert i GLATTE veier og nesten ikke no snø igjen... Vi hadde faktisk nesten en meter her asså! Det er ganske rart at jeg sitter og savner snøen, jeg som er et utprega vår og sommermenneske, men snø er tross alt bedre enn regn og glatte veier... Da blir alt lissom så mørkt igjen, etter et par uker som har vært veldig fine!

Bare se her:Siden jeg har vært syk en tre dagers tid har jeg ikke lagt ut så veldig mye her heller da... PÅ mandag fikk jeg nemlig pakke i posten, riktignok en jeg visste om, noe som har ført til at jeg har vært ekstra ivrig på å hente posten den siste uka, og pakka var denne boka:


Så at Bea hadde den, og etter å ha kikka litt rundt på nettet fant jeg den på play.com! Fant den egentlig før jul, men turte ikke å bestille den i tilfelle jeg skulle få den i julegave... Det fikk jeg ikke, så det ble til at jeg måtte bestille den selv! Selv om jeg var syk orka jeg noe håndarbeid, så jeg prøvde meg på noen lapper, og ble helt forelska i Framed Flower, så den blir det nok teppe av... Det passer jo egentlig litt dårlig siden jeg har garnkjøpeforbud og skal slanke lageret jeg allerede har. Der er det ikke så reint lite garn, men jeg har fått brukt en del, og mer skal brukes, så det spørs om ikke jeg skal unne meg det garnet etterhvert. Bruker jo rubin fra sparkjøp, så det er jo ikke den største investeringa prismessig! Har fått hekla noen lapper, 5 for å være nøyaktig, og sånn ser det ut:
På nærmere hold ser lappene slik ut:
Det har egentlig vært en ganske effektiv dag idag, og til lunsj laget jeg meg lapper, sånn Toropose. Veldig greit, også er det kjempegode! Her er lunsjen under produksjon:

En annen ting jeg ikke har vist fram er lappene jeg har laga til lappeteppealongen på hobbyforum. Siden jeg slanker garnlageret er dette en genial måte å få unna litt garn på, også går det til et godt formål! Disse lappene laget jeg før jeg fikk boka, hadde et par oppskrifter fra før...


Nå tror jeg at jeg er ferdig med dette innlegget, ble lange greier til meg å være! Nå skal jeg ut å gå en tur mens det ennå er sol og fint, mulig det kommer noen flere bilder senere idag! Også har jeg blitt nominert av Frk. Badegakk, fikk en You Make My Day award, så den skal jeg også videresende senere idag håper jeg!

Ha en super dag alle sammen!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Åh, de framed flower-lappene var helt nydelige! Har egentlig ikke lagd lapper før, så lurer på: Hekler du trådene inn når du skifter farge på disse, eller fester du dem etterpå?

Ingrid sa...

Og: bruker du enkel eller dobbel tråd safir? Prøvde meg på en lapp med enkel før, og den ble litt "stusselig" liksom...