mandag 25. februar 2008

Superkupp og genser!Superkupp og genser har ikke så veldig mye med hverandre å gjøre, men det var nå det som har skjedd idag da =)


Jeg kjøpte garn til en bomullsgenser forrige uke, og nå er den ferdig! Garn og mønster er fra Stoff&Stil, og det mønsteret skal jeg nok ikke strikke igjen! Det var gøy en stund, men veldig mye glattstrikk! og noen småfeil i mønsteret her og der, som jeg synes er litt unødvendig...! Knappen skal i utgangspunktet ikke være der, men jeg ville ha den litt sammen siden den er såpass vid nederst. Den er strikka på pinne 4 og det gikk med ca 550 gram garn.
Her er jakka sett bakfra:


Også et nærbilde av detaljene på jakka!
Så, over til superkuppet mitt! Idag starta jo Mamutsalget på diverse bokhandler rundt om i landet, og før jobb idag, på ca 5 min plukka jeg med meg disse bøkene (godt at jeg var på en liten butikk):
Alle prater jo om drageløperen, så den måtte jeg ha, bøkene av Anne B. Ragde har mamma, men jeg ville gjerne ha de selv, og boka om den kinesiske mur ville jeg ha siden jeg har vært der selv.
Disse bøkene er jo litt mer relatert til bloggen da. Jeg syr ikke ikke så mye avanserte greier, men vil gjerne lære mer, så derfor ble boka Vesker og bager med meg hjem, gøy å strikke med tykke pinner er skrevet av søstra til ei jeg kjenner/vet om, så da måtte den jo være med, og Ny strikking var så fin i fargene og hadde en del stilig inni, så den ble også med. Etter å ha plukket med meg disse måtte jeg bare komme meg fortest mulig ut av butikken, ellers hadde jeg blitt veldig blakk... Jeg liker bøker veldig godt, så sånne salg er skumle!!!!
Til slutt vil jeg vise et par bilder fra en søndagstur i Drammen by:

Dette er den nye brua i Drammen, Ypsilon. Ikke det beste bildet da, men jeg likte det så godt med symmetrien.Sånn ser brua ut da, for de som ikke har sett den.


Utsikt fra brua ut mot fjorden.Svanepar i Drammenselva.


Og til slutt et bilde som Aass bryggeri har malt på veggen.

Alle som bor i nærheten burde ta en tur langs elvepromenaden i Drammen, den har blitt utrolig fin!

4 kommentarer:

si.do sa...

Super fin jakke synest jeg, verdt arbeidet ;)
Har også vært på salg i dag, se bloggen min ;)

si-do sa...

Unnskyld trykka for fort, her kommer blogg adressa med

Ingrid... sa...

Åh, for en fin jakke!! Du er super-strikkern asså! Begynner å få noe ferdig jeg og, skal snaart legge ut:)

Kjøpte også strikk med store pinner, har så utrolig lyst til å lage en sånn islender-aktig genser:) Men kanskje ikke før neste sesong...

Kjempekoselig å se bilder fra Drammen, nå merker jeg at jeg gleder meg masse til å komme hjem til påske! Å du - så vårlig det ser ut:)

Ha en fin uke! <3 - Ingrid!

grethekristin sa...

Lekker jakke du har strikket.
Mange fine bilder fra byen din.