torsdag 6. mars 2008

En liten oppsummering

Frk.Badegakk hadde laget Knucks, og jeg ble som vanlig veldig inspirert da... hun har litt annerledes pynt på sine, men ellers ble de nesten litt for like... hehe. Jeg er veldig glad i brunt, og sennepsgul også, og de matcher jo, i tillegg til at jeg har ei brun vårjakke jeg ville ha litt tilbehør til. Måtte jo så klart lage en blomst også da!
Jeg mått jo selvsagt ha noe på hodet som matcher Knucksene, og valget falt på Bamboozled. Strikket i dobbel tråd Silja, men båndene er strikka i rubin. De båndene skal jo egentlig bare være tvinna, men jeg ville ha de litt kraftigere. Det ble såpass stramt at jeg ikke mister det hele tiden, og det holder seg på ørene. ( Allerede utprøvd i masse vind)Denne boka fikk jeg av ei på jobben til mamma i forrige uke. Hun hadde fått den i en bokklubb, men så manglet det et oppskriftshefte som skulle være med. Da hun kontaktet bokklubben fikk hun beskjed om at hun kunne beholde den, så skulle de sende en ny. Hun synes jeg kunne få den, noe jeg ble veldig glad for! Er masse fin inspirasjon i den, og hvis jeg ville fikk jeg låne oppskriftsheftet også.Siden jeg fikk så fin bok av henne, får hun disse cable twist sokkene av meg! Håper de passer til henne! De er strikka i Silja, og det gikk vel med ca 80 gram.

Jeg fant oppskrift på kluter på denne siden, og jeg synes de var så søte! har strikke Her cloth som du ser her, men også dragonfly cloth som det er bilde av lengre ned. De er strikka i Blend/Tendens fra Hjertegarn fra Danmark. Det var noe jeg kjøpte da jeg var der i sommer, men som jeg ikke har fått brukt før nå.

Til slutt vil jeg vise fram en ufo som endelig er ferdig! Bestemor har tre lenestoler hor hun har slike hengende over. Jeg er fryktelig dårlig på å forklare akkurat hva det er, men de skal nå henge over toppen av stolryggen da. Dette er nr 3 av 3, så nå er jeg endelig ferdig. hehe. Det er skummelt å ta på seg å lage tre av noe, hvertfall når det gjelder meg, for den tredje tar såååå mye lengre tid enn de to første. De er hekla i Solberg 12/4 på heklenål 1,5. Mønsteret er ganske selvkomponert. Fant sommerfuglene på nett, men det er stort sett alt.


Til slutt et bilde av sommerfuglen på den hekla greia...=)


Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

Beyla sa...

Jeg falt totalt og fullstendig for det nydelige sette du har laget med knucks og blomster og åhh så flink du har vært!!! koserlig gave til mamman sin og fra mamman din ikkeminst ;)

si-do sa...

Flotte ting du har laga :) Har problem me å strikke to sokker eller to armer og du hekla 3, du er tålmodig ;) Har sett et par sider av boka på en eller annen blogg, virkelig flott inspirasjon. Ha ei god helg :)

frøken ij sa...

så mye fint som er kommet siden sist. søte tøfler og skillpadde, og fin duk (spesielt siden det var sommerfugler på den :P). kjekt med tilbehør som matcher, likte godt bamboozel pannebåndet. ha en flott helg :)