søndag 23. mars 2008

Påskeferie 2008!

Da er det kun et par dager igjen av påskeferien, men jeg synes jeg har fått ganske masse ut av den! På palmesøndag var det knallvær her hjemme, og for en enkel sjel som meg, så kan man vel ikke ønske seg mer enn dette:
Det endte opp med at omtrent 20 naboer tok turen bortom ( i gata vår har vi et veldig godt samhold!) så det var jammen bra at jeg hadde laga masse røre! og med strikketøy å kose seg med mens man steker vaflene, så går det jo utrolig fort!
To dager senere tok vi turen til bestemor og bestefar i Trøndelag, og bestemor hadde to nøster Heilo og ett nøste som jeg tror heter popcorn, og det ble til disse vottene. De ble liggende igjen der oppe siden jeg antakelig ikke kommer til å bruke de selv. De er tova og ble egentlig veldig stilige! Jeg holdt også på med diverse andre prosjekter der, men de er ikke ferdige, så det er ikke så masse å vise fram enda...
Vi kom hjem på langfredag, og da var det dette som møtte oss... Så mye for det fine været vi hadde på søndagen... er ikke mye fristende å steike vafler ute i kroken her nei... I går var det det den nette sum av 17 minusgrader, så vinteren er ikke over her nei...

Igår var jeg i bursdag, og bursdagsbarnet fikk denne veska/pungen av meg. Tror hun ble veldig fornøyd. Gratulerer med dagen Pia!!!

Jeg har visst glemt å vise innsiden av veska, der har jeg brukt et festlig stoff til for, men siden det er mer igjen av det stoffet viser jeg vel fram noe seinere tenker jeg!

Idag startet dagen med å tegne på egg, og det måtte jo foreviges synes jeg, fikk ikke heeeelt gehør fra de andre, men her er produksjonen!

I løpet av påska har jeg også fått gjort ferdig to djevelluer i twister sokkegarn... hadde noen rester jeg ville bruke opp, og jeg synes luene ble ganskel søte i sånn garn jeg!

1 kommentar:

Ingrid... sa...

Oi, her hadde det skjedd ting! Morsomt å ta en "vårrengjøring" på bloggen da ;)