onsdag 16. april 2008

Jeg har da laga noe da!

På tross av at det ikke blir sååå mye håndarbeid om dagen har jeg da blitt ferdig med noe!
Disse gryteklutene har jeg hekla en del av, synes de er så kule! Disse er til Thomas!
Hekla på nål 3 med bomullsport, gikk med nesten ett nøste av hver farge.Pannebåndet er bare laga for moro skyld, men skal selge litt til sommeren på Vaffelføzz da, så det er jo greit å lage noe! brukt bomullsport og nål 3 på dette også.Grunnen til at det ikke blir så veldig mye håndarbeid om dagen er at jeg for tiden går til akupunktur to ganger i uka, og det tar ganske så godt på kroppen for å si det sånn! Han har satt kroppen tilbake i form som jeg var for to år siden, og den var IKKE bra. Nå begynner det å gå litt bedre igjen, heldigvis, så da var det dags for håndarbeid igjen!!! Jeg må nok gå ganske mange flere ganger, men hvis det skal til for å bli frisk, ja da fortsetter jeg med glede!

6 kommentarer:

Beyla sa...

mamma er jordmor og har hatt akupunkturkurs i det siste - jeg hadde planer om å utnytte hennes kompetanse neste gang jeg skal sørover, men etter hva du nettopp forklarte er jeg ikke så sikker lengre!! ;) Sauevottene er KONGE!! Og passa godt med ny dilla (som jeg atpåtil hadde garn til i garnlagret..) siden jeg begynte å bli seriøst lei av grisevotter - 3 par på 2 dager ble småttttt ensformig.. ;) tusen takk for koselig hilsen imorges!! Rakk ikke å svare, for måtte hute meg avsted til sykehuset, men you made my day! :)

Beyla sa...

oioi!! Så koselig! Gratulerer :D En dugandes kjæreste kan så absolutt gjøre regnværsdagene absolutt herlige ;)

Er nok først når man blir sjuk man setter pris på hvor mye 20% økt kapasitet faktisk er!! Jobber bare to dager i uka selv nå, og kunne ikke klart mer om så livet avhang av det er jeg redd. Kjedelig og utrolig frustrerende, men blir jo flinkere å forstå meg selv og hvordan jeg fungerer med sykdommen. Da er det jo større muligheter for å lære seg å takle også!

Beyla sa...

høres ut til at du har kommet veldig langt i det å forsone deg med at ting ikke går som planlagt som oftest - life is what happens while we're busy planning otherwise, ikkesant? :) Når jeg flytta fra trondheim tenkte jeg at ja, da prøver jeg å bo nordpå i 3mnd, så får jeg inntrykk av om det bare er barndsomdrømmen som sitter igjen eller om det er verd å satse på. Jeg forventa vel eeegentlig å være tilbake i trondheim igjen før sommeren var slutt. isteden ble jeg til å jobbe nordpå lengre, så ble jeg syk, så trodde jeg livet mitt var slutt og nå kom alt til å gå i dass, så møtte jeg gubben, så fikk jeg behandling og nå.. Vel, selv om helsa ikke er hipphurra har jeg jo funnet mannen min, og landsdelen som er mitt hjem i hjertet og på papiret, og da må man bare count ones blessings I suppose :) kanskje vi begge ble i bedre stand til å være ilamme noen når vi plutselig fikk tia til å bli kjent med oss selv?

Beyla sa...

Mamman din høres ut som en lur dame :) og det er jo så utrolig sant. Dessuten, nå har vi vel unnagjort sykingen for en hel livstid, så når vi kjenner våre begrensninger og ressurser er det jo bare kjøre på med det vi vet vi kan klare og nyte det!
koselig å høre om gubbelankenthomasendin. ble glad jeg nå, på dine vegne :) kos deg så masse og drøm søtt, så får vi snakkes senere.. senga roper på meg og! stor klem din vei!

Ingrid... sa...

Da har jeg tatt i bruk det ene kopptua fra deg:) Veldig god å bruke! Fint pannebånd, sånne vil vi ha til føzzen;) Smasko!

Skogstrollet sa...

Det var utrolig stilige grytelapper.
Finnes det noe mønster på dem?