onsdag 23. april 2008

Pakke Pakke Pakke!

Pakke idag å!!! har fått så mye pakker i det siste asså! i går fikk jeg strikkepinner til bestemor som jeg hadde kjøpt på ebay, og idag fikk jeg to pakker!!!
den ene er fra AnnetteK, som takk for sokkegarnrester jeg sendte henne. jeg fikk så fin gave tilbake at jeg tror hun må få noe mer så jeg får veid det opp asså!
Garnet jeg fikk er helt utrolig mykt og deilig asså, kunne egentlig bare kosa med det... MÅ bli noe til meg selv av det! også fikk jeg to maskemarkører som jeg trenger og kort! så koselig å få pakke! TUSEN TAKK!!!
Jeg fikk også pakke fra Sverige, fra minanamnband, så nå skal det bli lapper på alt jeg lager!!!
Jeg har også fått gjort littegrann håndarbeid da! Har blitt to pannebånd til de siste dagene. Greit å få brukt opp litt bomullsrester. Disse to skal også selges på Vaffelføzz. Holder på med noen flere også.


Kreativiteten er ikke helt på topp om dagen, så da er det greit med noen enkle prosjekter også. Før jobb idag kjøpte jeg Simply knitting, og i bladet der var det en veldig fin genser/tunika, så det spørs om ikke jeg må fram med strikkepinnene igjen snart også. Må bare få inspirasjonen helt tilbake før jeg begynner på et såpass stort prosjekt!

Nå tror jeg at jeg må kose litt mer med garnet jeg fikk og se om jeg finner noe å lage av det!

4 kommentarer:

AnnetteK sa...

Så bra at pakken falt i smak, jeg tenkte masse fram og tilbake på hva jeg skulle finne og hva som kom til å falle smak ;)

Ingrid... sa...

Hei søtnos! Endelig en ny post (sjekker ofte når jeg har eksamen:P)! Supre pannebånd du hekler til føzzen! De kan nok falle i smak:) Passer jo både til gutter og jenter, og det er fint! Har du det bra/bedre? Mye stikking? Løv

Frk.Badegakk sa...

Her tar man imot alle rester med stor entusiasme så lenge det er i de fargetonene teppe går i. Det vil si rosa, lilla, hvitt, grått, gult og grønt. De restene jeg hadde og som mamma hadde har absolutt fått bein å gå på. Må nok kjøpe til noe garn etterhvert også, teppet blir jo diiiigert=P

Anonym sa...

Kule pannebånd! Og ja, det er greitt med enkle prosjekter av og til.. :)