lørdag 10. mai 2008

Det er jo sommer jo!

Ute er det varmt og godt, jeg har planta meg godt til rette i en stol i skyggen med pc'en på fanget! Et lite minus er at jeg er blitt skikkelig forkjøla, noe som ikke er en god kombinasjon med sol. Synes jeg da. Det er jo alltid så typisk at man blir syk når det er fridager uten planer som man bare kan kose seg på. Men, jeg akter å ha det bra likevel, og skyggen er et godt alternativ!


Det har ikke blitt så mye håndarbeid i det siste egentlig... Jeg har pusla litt videre på lappeteppet mitt, 40 lapper er ferdig og jeg er vel godt over halvveis synes jeg nå... Vi får se etterhvert som det vokser hvor stort det blir! Sånn ser det hvertfall ut nå:
Kvaliteten på bildet er vel kanskje litt så som så siden det er tatt med mobilkamera, men det skulle da gå an å se at det blir et teppe!

Ellers er det ikke så veldig mye håndarbeid på gang er i huset. Litt småplukk blir det jo, i øyeblikket er planen å strikke videre på en ufo jeg har hatt liggende. Bare å strikke grå og svarte lapper og kun rettmasker. Det passer igrunn veldig bra på en dag som denne!


Ute begynner det å bli veldig mye fine blomster og trær nå! Jeg er vedlig glad i å ta bilde av ting som står så godt som stille, og hva er vel da bedre enn blomster? Til jul i fjor fikk jeg nytt kompakt digitalkamera, og de har jo macrofunksjon! Jeg lurer på å kjøpe macroobjektiv til speilrefleksen også, for det er så gøy! Videre følger det noen bilder jeg har tatt de siste dagene av blomstene rundt omkring i hagen her hjemme!

Ønsker de som er innom en super pinse!

10 kommentarer:

mona sa...

Teppet ditt blir flott det. God bedring med forkjølelsen, håper du får nyte disse dagene likevel.

Skogstrollet sa...

For noen flotte bilder du har tatt. Kjempefint teppe også. God pinse.

malla-b sa...

Fint teppe du held på med. Ønsker deg ei fin pinshelg og.

frøken ij sa...

det kommer til å bli et flott teppe. må nok ha litt tålmodighet for å gidde.. hehe. ønsker deg en flott pinse og god bedring! :D

Frk.Badegakk sa...

Så fint teppet ditt blir. Ca. like mye jobb der som i mitt... om ikke mer. Mitt er litt enklere i utførelsen liksom...=P

Håper du får en flott pinse, og at du blir frisk fort fort!=)

Ingrid... sa...

Hihi, kjenner jeg blir rimelig sjalu på det teppet...blir jo superfint og litt retro:)

Fy søren, de blomsterbildene var nydelige:) Du er så utrolig flink altså!

Ps: Jeg kommer hjem på kvelden den 27.! Jippi:D

Ingrid... sa...

Hihi, aldri dumt å være tidlig ute med vinterens kolleksjon ;) Ps: Til neste bursdag ønsker jeg meg noen av bildene dine til å ha på veggen! Hint... eller, ikke hint, jeg sa det jo rett ut! Love <3

Bex sa...

Blomster er noe jeg også tar veldig mye bilder. Du håndarbeider, så gøy! Jeg oog. Sjeldent jeg kommer over andre folk som gjør det. For øyeblikket syr jeg sammen en skilpadde jeg strikka på barneskolen (montering er ikke gøy) også skal jeg hekle enten en skål eller strikke gryteklut med sånt morsomt garn.

Ingrid... sa...

Hurra og takk:) Veggene her oppe er ganske så glisne (hun forrige jeg bodde med foretrakk å ikke ha noe på dem). Good søndag, jeg er dårlig student og sov til 12, men nå må jeg bare kjøre på! Smask :)

Anonym sa...

Teppe!! Får abstinenser berre eg ser eit eg no.. hehe.. Det blir nydelig, og det ser heilt klart ut som du er komt over halvvegs! *nikke* (support er ganske så viktig når ein helde på med slike store prosjekter *ler*)