tirsdag 20. mai 2008

Fri!


Jeg har hatt fri idag, som jeg har hver tirsdag og torsdag da for så vidt... Da er det greit å ha noe å finne på, og jeg har tenkt så langt fram at jeg på fredag kjøpte meg stoff til et nytt skjørt! Det begynner å bli lenge siden jeg har sydd noe mer enn en glidelås eller navnelapper, så det var på høy tid! Og gjett om det var gøy! Jeg og symaskina har tatt opp igjen vårt vennskap, jeg har faktisk hatt den i et år om bare 9 dager! Det må være en av de beste bursdagspresangene jeg har fått! Vel vel, resultatet av noen timer ved symaskina ble et nytt ballongskjørt i grønn og hvit/beigetoner. Likte stoffet veldig godt, og den kanten øverst er noe med det mest geniale med skjørtet! Så utrolig behagelig å ha på seg siden det overhodet ikke strammer!Slik ser det ut med "innhold":
Jeg har også hekla flere pannebånd! Er så greit å hekle foran tv'en og rundt omkring igrunn, så disse kan det bli mange av! Hehe. Håper bare noen vil kjøpe de etterhvert da! Alle fire er laget i Bomullsport på heklenål nr. 3 og veier ca. 60 gram.

I lunsjen på jobb i går var jeg innom Husfliden (skummelt å jobbe rett borti gata der asså). Dette fine Evillagarnet ble med meg hjem!!! Planen er at det skal bli sjal til meg selv! Har ikke laga sånn veldig mye til meg selv i det siste fant jeg ut, og det er jo ikke akkurat varmt om dagen da... hehe, håper virkelig det blir bedre temperatur snart!


Her er hespa ferdig nøsta opp og klar til å brukes...

...men før det måtte jeg jo så klart leke litt med kameraet også da!!!Det har jo også vært 17. mai som ble feiret på tradisjonelt vis med barnetog og ullundertøy. Selv ikke en bunad kan holde kulda ute når det kommer til stykket! Tok ikke no bilder den dagen, annet enn dette, som er tatt mens jeg manner meg opp til å ta på meg bunaden og gå ut. Søstern min gikk i toget, så jeg var pent nødt til å ut!

Akkurat mens jeg tok dette bildet snødde det ikke, men det gjorde det skal de sies!
Nå er det dags for å begynne å strikke sjal til seg selv! Så kos!

5 kommentarer:

Tigerlilja sa...

Strikker, hekler og syr, kan jo alt du... Selv holder jeg meg til strikkinga, men det skjørtet gjorde meg litt lysten på en symaskin. En symaskin OG noen som kan lære bort.
Det ble skikkelig fint!

Ingrid... sa...

Heia! Endelig ferdig! Joda, gikk vel helt greit: en gikk veldig bra, en passe, og en litt dårligere. Nå er det uansett ingen vei tilbake, så er klar for å legge studier litt til side og ta ferie:)

Utrolig fint skjørt du har lagd! Jeg har også planer om å sy meg skjørt i sommer, men sannsynligvis litt enklere versjoner:)

Hvis ingen vil kjøpe pannebåndene, er verden rar. Synes de er veldig fine, både til gutter og jenter!

Snart kommer jeg hjem:) Stor klem!

Margrethe sa...

Råfint skjørt! Jeg er helt imponert altså! Hvor har du fått kjøpt det stoffet? Det elsket jeg...

Margrethe sa...

Typisk at jeg må til Drammen for å få tak i noe sånt da... Jeg prøvde å se på nettsidene til Stoff og Stil, men der var det ingenting å hente. Du har vel ikke artikkelnummeret, tilfeldigvis? Jeg kjenner jeg MÅ ha slikt stoff - både til å sy meg veske i og som ledd i mitt omtalte prosjekt om å transformere stuen vår fra oransje til grønn :)

frøken ij sa...

stilig skjørt. og lekkert garn du har kjøpt :) en litt tidlig god helg-hilsen fra meg :D