tirsdag 7. oktober 2008

Masse masse pakker!

De siste to dagen har vært rene juleaften for min del! Jeg har jo bestilt masse forskjellig på nettet, og på to dager har jeg da fått 4 pakker! Jeg visste jo hva alt var, men likevel, pakker er alltid gøy!
Vi kan vel starte med den jeg henta i går. Det var garnet jeg kjøpte på Ebay for litt over tre uker siden. Det kan også kjøpes her. Jeg har kjøpt enda mer som jeg venter på som skal bli julegave til søsteren min.

Og da jeg først var på posten/kiosken, så måtte jeg ha med meg julemagasinene også=) Jeg er i utgangspunktet mot at jula skal starte så tidlig, men det blir litt annerledes med de bladene her. Her er det mye inspirasjon til julepynt og gaver, og det bør jo være ferdig litt før juleaften da!

I forrige uke bestilte jeg strikkepinner fra Get Knitted. Har hørt/lest at mange skryter av Harmony Wood-pinnene, så da måtte jeg prøve de også! De ser utrolig gode ut, gleder meg til å prøve de! Og i pakka var det også med en kulepenn og noen drops! Snakk om service!

Et lite nærbilde av herligheten!

Jeg har tidliger kjøpt to andre Harmony Guide bøker, og her er de to siste. Disse blir nok favoritter når luedesignen våkner i kroppen igjen! SÅ mange fine fletter og mønstre asså!

Jeg har ikke bare kjøpt ting, jeg har også laget noe! Disse tøflene har egentlig vært ferdig lenge, men har bare mangla pynt på de! De er hekla i Eskimo og tova skikkelig etterpå!

Og sist, men ikke minst er jeg ferdig med vinnisser som er bestilt! Det blir ikke flere av disse i år tror jeg asså! Er litt lei av de nå, og har mange andre prosjekter gående! De er strikka i Safir fra Sparkjøp og tova. Oppskriften finnes hos Petunia. Skjegget er kjøpt på Skinnlåven.

Det var alt for idag! Ikke så rent lite egentlig når jeg ser etter =)
Ha en fin tirsdag!

6 kommentarer:

mono sa...

Så mye fint! =)

Ha en fin dag! Om ikke annet så på trass! *ler*

Hilsen mono

Wenche sa...

Så mye fint ,du har kjøpt.Likte tøflene du har laget kjempegodt.Flaskenissene var også søte.

Sonja sa...

Har kikket litt hos deg i dag. Skal si du lager masse fint. Mange fine panneband du har for salg. Har lenge lurt på om det er lett å få solgt noe på den måten du gjør det???

frøken ij sa...

så søte nisser! mye arbeide der. :) synes det er moro med redesign og søm, er jo ikke alltid man er like fornøyd. men stor sett så blir jo resultatet bra og det er jo gøy :)

Anonym sa...

No fekk eg lyst på pakker eg óg!! *fnis*
Masse fint!!

Skjønner godt at du er lei av flaskenisser (hadde sikkert ikkje komt lenger enn til ein og ein halv, eg..)

Ha ei fin veke!

AnnetteK sa...

Så masse lekker garn, og mer er på vei til deg ;)

Tusen takk for alt det lekre garnet jeg fikk fra deg :)