tirsdag 11. november 2008

Ferdige saker og ting

De siste par dagene har jeg gjort ferdig noen UFO'er. Så flink! Den første er Brea Bag. Den har vært nesten ferdig ganske lenge, mangla bare de treringene i siden. De var ikke brune, men det har pappan min fiksa for meg siden jeg ikke skal holde på med beis og maling og sånne ting. Jeg har brukt 200 gram Rubin fra Sparkjøp på pinne 5,5. Ringene er fra Paduro og knappen og fôret er fra Stoff&Stil. Mønsteret finnes her.

Veska har ei lita lomme inni, og lappen min måtte selvsagt på da =) Denne veska tenkte jeg å beholde selv, og for de som kjenner meg passer jo stoffet inni veldig godt til meg...*fnis*

Videre så har Laffen fått seg en venn. Han har foreløpig ikke noe catchy navn stakkar. Mønsteret er fra Roxycraft og veldig enkelt og greit. Her har jeg brukt Bomullsport fra Gjestal på heklenål nr. 3.

Måtte jo nesten ta med et bilde av de sammen da! Nå mangler bare løva som var med i mønsteret så er trioen komplett! Jeg får se om det blir noen løve da, har litt julegaver å lage før jeg kan lage han nå! (Eller hun) =)

Denne UFO'en har ligget LENGE! Jeg aner ikke når jeg begynte på den engang jeg. Men de ble fort ferdige da søsteren min sier at hun kunne tenke seg et par leggvarmere og at de burde være grå kanskje??? Ja, da tok jeg pinnene fatt og gjorde ferdig den andre da. Det tok bare et par timer, så jeg skjønner ikke hvorfor de ikke var ferdige egentlig... Mønsteret er etter eget hode, men med utgangspunkt i vaffelmønster da. Garnet er Rubin fra Sparkjøp, og da jeg var ferdig hadde jeg under en meter igjen. Snakk om kald beregning! De er strikka på pinne 4,5, og det gikk med 150 gram.

Så til noe som ikke rakk å være noen UFO. Begynte på lua idag og ble ferdig ganske fort egentlig. Grei tv strikk. Oppskriften finnes her. Den er strikka i dobbel tråd Tynn Alpakka fra DSA, og hvor mye det gikk med vet jeg ikke, annet enn at det var under et nøste på pinne 5. Den kunne nok vært strikka på pinne 4,5 for min del, for jeg strikker litt løst.

Til slutt et par pakker som kom i posten i går! Flere strikkepinner fra Get Knitted! Pappa synes det var veldig festlig med den kjærligheten jeg fikk med, for det er noe han selger her i landet. Hver sin moro, jeg likte pinnene best må jeg si!

Og til slutt mer Lucca fra Villepinner. Jeg har forelska meg totalt i garnet, og har allerede brukt opp det grønne jeg kjøpte for litt siden. Hva det ble av det får dere ikke se enda, for det er nemlig en julegave!

Vel vel, det var alt for nå. To innlegg på en dag er ikke dårlig! Jeg begynner å nærme meg innlegg nr. 100, og da skjer det kanskje noe spennende???

3 kommentarer:

Skautrollet sa...

Tusen takk for hilsen på bloggen min. Gleder oss til å få det siste på plass. I kveld ble koketoppen innviet. Deilig med hjemmelaget mat igjen. Så mye fint du lager. Blir imponert over kombinasjon av strikking, sying mm. Du er kjempeflink.

Mammadragen sa...

den veska ble kjempefin, du er så flink med strikkepinner og heklenåler, er ofte innom bloggen for å titte på alt det fine du lager...

frøken ij sa...

Det var da en søt liten Monkeyboy :) kjekt å få ferdig ufoer, en ting mindre å tenke på. Og veska ble jo flott. Ha en fin helg :)