onsdag 30. september 2009

Fine garnet!!!

Jeg har handla en del garn på nettet i det siste, og i dag kom det ikke mindre enn to pakker! Dette til tross for at jeg har et esende garnlager, men det snakker vi ikke om! Det første er bare helt nydelig og godt og mykt garn! Det er 100%merinoull og så utrolig fint i fargene! Det heter Fresh Fig og er kjøpt på Fiberfix.Det kom jo mer garn, og dette var jo mer innenfor riktig prisklasse også =) Det er kjøpt på Ebay på salg hos en av de butikkene der. Jeg måtte bare hamstre litt jeg fordi det er så godt og mykt! Det skal etterhvert bli sokker tenkte jeg, men har ingen flere konkrete planer enn det!

Jeg har jo også brukt litt garn da, på tross av at det er kjøpt og ikke fra lageret! Men det økte jo i det minste ikke da! Denne halsen er til søsteren min og den ble godt mottatt!

Mønster: Eget
Garn: Easy fra Sandnes
Pinner: 8 mm.
Størrelse: STOOOR og god =)

Nå er det tilbake til tv og strikketøy, er vel der jeg trives best =)
Ha en fortsatt fin kveld!

5 kommentarer:

Toril sa...

Så nydelig det øverste garnet var!!
Skikkelig fint :-)

Halsen så god ut, en slik en tror jeg er et must til vintern:)

Synnøve Olava sa...

Hei!
Godt å høre at det ikke bare er mitt garnlager som vokser. I sommer og tidlig høst har jeg hamstret garn. Det værste er at jeg har ikke kjøpt til noen speseille prosjekter, bare "etter kjekt å ha" prinsippet.

Det rosa mulitfargede garnet likte jeg veldig godt!

ha en strålende torsdag!

Frk. Badegakk sa...

Nyyyydelig garn! Heldiggrisen!

Fidus sa...

Er det ikke morsomt med nytt garn? Jeg prøver å begrense meg, men det er ikke lett- litt mange prosjekt som frister, men nå prøver jeg iallefall å vente med og kjøpe garn til jeg faktisk skal strikke...Skjærer seg gang på gang. Teppet er vanlig sofateppestørrelse, og har tatt litt tid, men nå har det fått sin plass i sofaen! Ha en flott helg!

Blomsterpiken sa...

Det var fine garnet sitt. Særlig det øverste. Kanskje jeg må bare ta en liiiiten titt på den siden.