torsdag 15. oktober 2009

Autumn Leaves Vest

Jeg ble veldig inspirert av Frk.Badegakk da jeg så at hun hadde laget denne vesten, så da måtte jeg også! Jeg fant fram litt forskjellig garn og satte i gang. Selve glattstrikken var gjort unna på en ettermiddag/kveld, men mønsteret, det tok lang tid det! Det var så utrolig pirkete at jeg holdt på å få fnatt, men ble ferdig likevel, og er veldig fornøyd med resultatet! Fargene er mørkere enn på bildene...

Mønster: Autumn Leaves Vest fra Pickles
Garn: Arwetta fra 123knit - dobbel tråd
Pinner: 3,5 mm
Størrelse: 6-9 mnd.

Størrelsen i mønsteret var 1 år, men jeg hadde litt tynnere garn, så da ble den litt mindre. Her er et nærbilde av mønsteret:

Og som Frk.Badegakk sa at hun hadde gjort så hekla jeg bare en kant rundt bak og satte i knapp i stedet for å sy sammen. Da blir den veldig grei å få over hodet!

10 kommentarer:

hobbyvenn sa...

Denne vesten er så søt. Herlige farger også. Buddy bagsene dine var også fine. Blir nok populære hos jentene vil jeg tro..

Linda sa...

Utrolig søt vest! Herlige farger!

Unknown sa...

Den ble veldig fin din også... :O)

Så veldig laaang tid kunne det da ikke ta å strikke mønsteret, for det er da ikke mange dager siden Frk. badegakk la den ut på bloggen sin... ;O)

Du er en racer på strikkerpinner!

ha en strålende kveld!

MirreVirre sa...

Tok noen timer å få ferdig. Det er jo ikke mer enn maks 10 cm som jeg brukte store deler av dagen på =) Men gjorde jo litt annet innimellom da :P

Anonym sa...

Nydelig!! :D Og buddybagane under var superflotte.. Eg har sett på mønsteret, men det var den tida *sukk*

Håper det går bra med deg! Ha ei fin helg!

Kaur sa...

Kjempesøt! Kunne nok tenke meg noe sånt til mine to småjenter :-)

Beate sa...

Kjempe flott vest og fine farger!

Frk. Badegakk sa...

Sååå tøff!!!
Fine farger og jeg skjønner pirkinga om du brukte dobbel tråd. For jeg syntes det var pirk nok med enkel tråd!!! Ære være deg for den!

Anne Marie sa...

vesten er kjempefin!

Elin H. sa...

For en kjempesøt vest! :) Kreativ dame du er!