lørdag 10. oktober 2009

Fan shawl og eksklusive druer =)

Jeg så dette sjalet på Ravelry og bare måtte lage det. Jeg fresa ned trappa og fant egna garn på rommet mitt og var igang på no time! Sånn etterhvert ble jeg litt stressa fordi jeg trodde jeg ikke fikk nok garn, men det ordna seg likevel. Jeg hadde ikke nok garn til så mange lapper som i oppskrifta, men siden jeg strikka med tjukkere pinner og garn så ble det stort nok likevel! Jeg vil tro det er ca to meter bredt og 50 cm fra spissen og opp. Det er ganske smalt, så det funker veldig fint som skjerf også. Har ikke noen mottaker på dette enda, så det går i gaveskuffen. Blir nok ikke så lenge der tenker jeg da =)

Mønster: Panda Silk Fan Shawl
Garn: Ice Yarns Maya
Pinner: 5 mm og 5,5 mm
Størrelse: 200 x 50 cm

Jeg tok jo bilde av sjalet ute, det er jo så fint nå med fine farger og godt vær. Lufta er litt skarp, med andre ord veldig deilig å være ute i! Tørr å fin luft og ikke klamt og ekkelt =)
Og da jeg først hadde gått ut med kameraet så måtte jeg se etter litt flere motiver. Jeg har gjennom høsten fulgt vindruene som er utenfor soveromsviduet mitt, og de ser slik ut:
Det blir en dyr vin om en skal lage vin av så få druer =) Men jeg fikk meg en overraskelse da jeg saumfôr resten av busken, for bare se! Det har blitt modne druer også, eller, de har fått farge da! Godt smakte de også, masse smak i de søte små druene!

Bildene er tatt med macro og de største druene er MYE mindre enn vanlige druer for å si det sånn :P

Nå er det videre på strikkinga og å bla litt i julemagasinene. I KK sitt var det masse gode oppskrifter, så spørs om ikke det må bakes litt etterhvert! Ikke så sunt, men veldig godt! Til sin tid hvertfall!

3 kommentarer:

Makrellskyer sa...

Jeg digger at du strikker så mye på så kort tid, altså! :D Er jo alltid et nytt prosjekt å blogge om, og det liker man jo! :)

Men får du ikke vondt i armene dine noen gang? Jeg får alltid vondt om jeg strikker for lenge av gangen :(

duBedåre sa...

Åh, DET var fint! Hørtes ut som om det var strikka i superduper fart? Det frista meg!

Eva sa...

Knallfint sjal! Gikk rett inn på må-lage lista mi! :)