tirsdag 16. februar 2010

Hals og sokker

Det går plutselig litt trått med blogginga, men her er jeg igjen da! Jeg går for full garnslanking og har foreløpig ikke kjøpt noe garn i februar! Synes jeg er flink =)

Som sagt har jeg jo slanka litt, så da har det blitt en hals fra Pickles. Jeg strikka den på litt tynnere pinner enn i oppskrifta og hadde antakelig litt tjukkere garn. Ble en tett og god hals egentlig da! Fargen er egentlig sånn eplegrønn, det er bare lyset som tuller!


Mønster: Vridd hals fra Pickles
Garn: Iglo Soft
Pinner: 7 mm

Så har jeg strikka sokker igjen, har fått dilla på nytt! Jeg har mye arwettagarn liggende, noe som egentlig er helt greit, for det er noe jeg alltids får brukt. Mønsteret er inspirert av et par jeg fant på Ravelry som skulle strikkes på pinne 1,75!!! Særlig at jeg strikker på såååå tynne pinner... Så da brukte jeg diagrammet og laga min egen versjon. MYE lurere tenk!

Mønster: Egen versjon av Scroll Lace Socks
Garn: Arwetta fra 123knit
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: 38

Jeg har vel tre par sokker på pinnene rundt omkring her i tillegg til mye annet, så jeg er overhodet ikke arbeidsledig =)
Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

Ruth sa...

Lekker den halsen da. Det er ikke kaldt nok her til at en får bruk for sånne, men jeg savnet en da jeg var i Oslo. Norsk vinter er barsk.

Pinne nr. 1,75. HA. Huff! sier jeg. Men din versjon ble skikkelig fine. Jeg har sokkevegring akkurat nå, men jeg håper lysten kommer tilbake. Jeg har det med å forstrikke meg på ting.

Garnslanking! Kaller du det det når du GIR bort garnet ditt også? Jeg har garnet "ditt" liggende i gullfiskbollen min og må finne noe lekkert å bruke det til. Det er virkelig lekkert.

gunknitter sa...

Virkelig lekker hals, ja. Eg bruker mykje slike halser. Kanskje skal eg prøve meg på dette mønsteret :)

Flott sokker også, herlig farge. Du verden alt du får til:)

Ha en fin dag vidare!

Frk.Badegakk sa...

Flott hals.
Men digger sokkene! De ble kjempelekre!=D

june sa...

Den halsen så utrolig god og varm ut:-)
og sokkene var bare helt nydelige.

Monai sa...

Har tittet igjennom bloggen din og er imponert over alt det fine du har laget.

Husmorspira sa...

Flott hals du har laga! Deilig med litt massiv varme i halsregionen:) Masse flott her!