onsdag 7. april 2010

Ishbel #2

Det har blitt en stund siden forrige innlegg her ser jeg, men nå har jeg endel som er ferdig, så hvis jeg sprer det litt ut så må det jo kunne bli noen flere innlegg =)
Dette sjalet har egentlig vært ferdig en halv evighet, men først nå fant bildene veien inn på pc'en... Rart det der asså! Men i hvertfall, sjalet er strikka i Wollmeise, mitt første av det garnet, og jeg vet faktisk ikke helt hvor frelst jeg er jeg... Mulig jeg er sær, men det er jo GANSKE dyrt garn og så mye som det delte seg da jeg skulle strikke med det... Hmm.. Jeg har jo noen flere hesper igjen da, så de skal nok bli brukt, men jeg må si jeg liker andre garntyper bedre! Ikke minst fordi jeg fikk litt lite garn på slutten og måtte droppe de to siste rapportene. Det er jo ikke bare bare å få tak i mer! Misforstå meg rett, sjalet ble kjempefint og garnet er jo som bomull å ha rundt halsen, men jeg er ikke helfrelst likevel jeg...

Mønster: Ishbel Ravelry
Garn: Wollmeise Twin, farge Spina Di Pesca
Pinner: 4 mm

10 kommentarer:

Ruth sa...

Nydelig farge er det i hvertfall - og Ishbel er et lekkert sjal da. Men jeg er glad du ikke er så hoppende begeistret for Wollmeise. Jeg har aldri strikket av det fordi jeg ikke har greid å få tak i det, men jeg har nesten hatt føelelsen av at det er det eneste garnet i verden som er verdt å bruke. Jeg så det ble solgt EN hespe på e-bay for 47 pund her forleden. Kan det virkelig være SÅ fantastisk lurte jeg på da. Nesten så jeg får litt aversjon.

Håper du får en super dag.

wigdis sa...

Lekkert sjal. Jeg har strikket votter av Wollmeise og forbannet garnet opp og ned. Det delte seg i syltynne tråder og var umulig å få tatt opp igjen feil.
Ellers så driver jeg på med en genser i samme og en jakke i dobbelt garn. Der er garnet veldig godt å strikke av, så det må ha noe med mønster å gjøre tror jeg. Vottene jeg strikket var det masse flettinger på.
Så jeg synes heller ikke det er noe supergarn, men det er flotte farger. Det er vel derfor vi kjøper det.

Elins Strikkeri sa...

Eit skikkelig lekkert sjal i ein flott farge!! Har ikkje prøvd det garnet mest er vel det fordi eg ikkje har fått tak i det. God kveld til deg:))

Ann Tove sa...

Fint sjal i herleg farge.

Silje sa...

Sånn blåfarge er kjempefint! Men garn som deler seg er noe herk.

sv: Så godt å høre du har blitt bedre! Hvis du holder på å lese ser du sikkert i innlegget hvor inspirert jeg er, hehe ;) Det jeg likte så godt med boka var at jeg kjente meg så godt igjen i det hun skrev. Jeg har tenkt mye av det samme, men ikke funnet skikkelige ord på det. Da var det godt å lese at noen hadde tenkt det samme før meg og faktisk greide å ordlegge seg så det ble ryddig og godt skrevet. Jeg er nødt å få kjøpt meg den boka jeg tror jeg. Skal på bibilioteket nå og låne meg noen av de andre bøkene hun nevner, blir spennende.

Ang følelser, jeg har også vært helt sinnsykt bitter. Så bitter, sint, frustrert og forbanna at jeg ikke har visst opp ned på meg selv. Men, det hjelper jo ikke. Så jeg har også kommet fram til det samme som du, og det gir en mye mer ro i sjelen.

Og så gøy at smykket blir brukt! Det liker monsteret :D Hvilket kjøpte du?

HildeP. sa...

Nydelig sjal i lekker farge! Det ser ut som litt av en jobb! Kjedelig med garn man ikke blir fornøyd med, ihvertfall når det i tillegg er dyrt. Takk for tipset, da skal jeg styre unna det tror jeg. Ønsker deg en flott vårdag! : )

- Hilde

Silje sa...

Så gøy :D

Skautrollet sa...

Sjalet ditt ble kjempefint. Jeg har vært nysgjerrig på Wollmeisegarnet og nesten irritert over at det er så vanskelig å få tak i. Noen kjøper mye av gangen, så det blir sjelden noe igjen etter en halv time..... Men jeg har fått bestilt to nøster som jeg venter på. Så får vi se hva jeg synes. Men det finnes mye annet som ser like fint ut der ute i verden.....

PeneLene sa...

Om enn garnet er vanskelig så ble nå iallefall sjalet knallfint!! Nydelig mønster og herlig farge.

mono sa...

Vakkert! =)