tirsdag 8. juni 2010

Caps og ugler!

En liten kompis av meg ble tre år i mai, og jeg har helt glemt å blogge gaven han fikk =)Fikk bilde av mottaker, men det tror jeg at jeg holder for meg selv, sjarmerende var han hvertfall!
Har strikka Owlet til han i bomull. Størrelsen er en egenkomponert vri i garn som er litt tynnere enn de store størrelsene og litt tykkere enn garnet i de små størrelsene... Den ble litt stor, noe som er greit, for da har han noe å vokse i!

Mønster: Owlet
Garn: Peaches and Creme
Pinner: 4,5 og 5
Størrelse: 3-5 år tenker jeg!

I tillegg til genseren fikk han denne lue/capsen! Synes den ble skikkelig kul!

Mønster: Kiddy Cadet
Garn: Peaches and creme
Pinner: 4 og 4,5
Størrelse: Barn

10 kommentarer:

Linda sa...

Så fin genser:-) Uglene er kjempe herlige. Veldig artig med knappeøynene! Greit at genseren er litt stor så den kan brukes leeenge... Capsen er også veldig tøff:-)

Siren sa...

Så utrolig lekker! Nydelig farge, og likte særlig godt det mønsteret på toppen! Og jeg som elsker knapper, burde kanskje prøve meg på denne etterhvert?:)

Elins Strikkeri sa...

Kjempefin genser du har strikka og capsen var kjempetøff:))

theRenate sa...

Kjempefin genser! :D faktisk litt finere enn min :P thihi.. Tipper det var noen som ble kjempefornøyd :D

Ruth sa...

SÅ mange knapper å sy. :) Uglene på min genser forblir blinde de.

Skikkelig fin ble den - og i den alderen vokser de inn i klærne over natta.

Ha en super dag i morgen.

Anita K sa...

Så fin genser da, og tøff caps! Imponert over at du orker å sy på alle de kanppene, jeg har ikke en eneste én jeg på min uglegenser...

mimouna sa...

Så fint sett! Jeg er også imponert over alle knappene, jeg brukte en kvart evighet på å mote meg opp til å sy knapper på en uglelue.

Frk.Badegakk sa...

Det var en herlig liten genser da!!!! Tipper mor var bra fornøy også jeg;)

SBML sa...

JA det kan jeg skrive under på! At mor var fornøyd med 3-års gaven! Fra 3-åringens side var det capesen som var kulest! Den satt klistra helt til det ble for varmt med hodeplagg. Barna mine er stadig levende reklame for MirreVirre. Du får så mye skryt Miriam!!!:)

skb sa...

Uglegenseren var skikkeleg fin. Eg har vore i stuss om uglegenseren passar til gutar, men genseren din har overbevist meg om at det går heilt fint.