tirsdag 1. juni 2010

På tur i skogen!

For to år siden var det skogbrann i skogen rett ved huset vårt, noe jeg har fortalt om her.
Idag, eller, nå om dagen har formen vært såpass at jeg har kunnet komme meg opp dit, og det har vært et mål i seg selv! Og for å vise at jeg har vært der så har jeg jo tatt bilder! Her kommer de:


Mamma tar bilde av meg! Her står jeg midt i området egentlig... Eller, det er jo litt større enn som så da, men du skjønner tegninga =)

Masse trær er allerede felt for at de ikke skulle velte over folk som går i området, og mange har allerede ramlet selv så røttene står i været. Det er likevel overraskende grønt der! Er spennende å se hva som dukker opp først!

8 kommentarer:

Baddie sa...

Godt å se at det grønnes igjen. Fint å lese at formen din er bedre. Det er befriende med en tur i skogen på en fin dag som denne. Ha en fin kveld!

Frk.Badegakk sa...

Det må jo være sært å se det sånn... Men godt å høre at det vokser og gror da. Med tanke på hvor godt gresset vokser etter en real bråtabrann, så kan jeg tenke meg at det er fint i skogen din nå.

Godt å høre at formen din kommer seg også! klem

Anonym sa...

Ikkje noke kjekkt med skogbrann!men godt det byrjar å bli grønt no ha ein fin kveld Lisen;-)

theRenate sa...

Skummelt med skogbrann, men nå jo si at skogen kommer seg ganske bra etterpå da. Selv om man alltid vil finne spor etter det. Men jeg er også glad på dine vegne for at du var såpass i form at du klarte det!! Hands up for you! :D

mono sa...

Så flott at formen din er bedre! *yey*

Er det ikke deilig når man endelig klarer noe sånt igjen? =)

Ruth sa...

Det å kunne gå tur i skogen er noe av det jeg savner mest, tror jeg. Det er ikke noe skog her oppe.
Så flott at formen din er bedre. Jeg håper sol og sommer hjelper - jeg tror egentig det hjelper for alt jeg. :)

Ha en flott dag.

mimouna sa...

Naturen er heldigvis god på å dekke over og reparere slike sår som en skogbrann gir. Men det er nok spesielt å vandre undt blant forkullede trær ja.

Kjekt å komme seg ut på tur uansett! :o)

Skautrollet sa...

Godt at formen var litt bedre så du fikk deg en tur for å se at ting gror til igjen. Kjempfine sokker bade i innlegg før og etter dette. Grytelappene var supre også.