torsdag 22. juli 2010

Still Light Tunic

Da er endelig tunikaen ferdig! Jeg er kjempefornøyd med den! Den skal bli god å ha på seg utover høsten! Det er vel en uke siden den ble ferdig, men med vask og bilder og alt så tar det litt tid =)

Mønster: Still Light Tunic
Garn: Arwetta
Pinne: 3 mm
Størrelse: XS.

Jeg gjorde en liten forandring, og det var å strikke en omgang ekstra mellom hver økning på andre sekvens for å få lommene litt lengre ned. Det angrer jeg ikke på, for det ble vel noe sånt som 12 omganger lengre ned.

24 kommentarer:

画家 sa...

こんにちは!お元気ですか?
メキシコ料理が好きなのですか?

Pillan sa...

Den tunikan blev kjempefin!
Du klær den kjempegodt.
Må bare si at jeg liker din sjal i det forrige innlegget. Jeg har egentlig veldig lyst å strikke det selv. Kvier meg bare for å begynn med og kjøpe oppskrifter på nettet. Men jeg må vel bare hoppe i det.

Ha en fortsatt fin dag!

Pernilla

Mona sa...

Å den var kjempefin! Skulle ønske jeg kunne strikke! Fint å ha en god grunn til å ønske seg litt kaldere vær ;0)

mimouna sa...

Veldig fin og anvendelig tunika det der. Men bare glattstrikk og pinne # 3... Jeg hadde nok fått yrkesnevrose halvveis, beundrer tålmodigheten din!

annesand sa...

Skikkelig lekker tunika, som kledde deg utrolig godt.

Beate sa...

Den kledde du kjempegodt!!

FrkSnupp sa...

Wow! Den var fantastisk fin på deg. Nydelig passform!

malla-b sa...

Den var kjempestillig!

Ruth sa...

Den var lekker og den sitter som et skudd på deg. Skikkelig flott altså. og jeg er rasende misunnelig. Ikke har jeg tålmodighet nok til å strikke sånt og selv om jeg gjorde det kom jeg til å se ut som en potetsekk - muligens TO potetsekker. Du burde nesten ønske deg kjølige kvelder du - sånn at du kan bruke den. Her er det meldt frost til natten (nei, jeg tuller ikke) - så det er håp. :)

¤MK¤ sa...

Flinke Mirre! Den var kledelig på deg ja=) Er så glad jeg har fått styr på blogglovin' min igjen, så jeg får med meg nyhetene dine=) Håper du har det bra!

Fidus sa...

Lekkert! Jeg holder på med min, men plutselig kom det et teppet i veien, og oppussing og... men med litt hjernedød tv-underholdning skal man ikke se bort ifra at jeg også får strikket de siste cm med rettstrikk...

MirreVirre sa...

Tusen takk for så mange koselige kommentarer! Dere er jammen ålreite!

Anonym sa...

Nydelig tunika!;-)

dilleDidi sa...

Så fin tunika! Jeg har egentlig ganske nylig fått opp øynene for tunika-verdenen - det er jo så fint! Gleder meg til å begynne å strikke det også:D
Kjempefin og inspirerende blogg forresten - har lagt deg til i listen min! :)

Siren sa...

Knakende flott tunika:)

¤MK¤ sa...

Takk fiiine du<3 Ei bestemt tid du tenker på? Lars og Nina vil jo opp igjen snart, så si i fra! Kjempelyst til se deg igjen og!

lena sa...

Så godt du kledde den og fargen! Den ble skikkelig fin! Blir deilig å gå med utover :)

Ruth sa...

Kjempefin, du kledde den godt!

frøken ij sa...

Kjempeflott! Har ikke strikket noe sånt til meg selv. Er jo så mye jobb ;)

Mirdiz sa...

Den var utrolig fin!! :)

Elins Strikkeri sa...

Ååå den tunikaen blei kjempeflott og du kledde den veldig godt!!Har veldig lyst til å strikke den eg og men kvir meg litt for eg ser jo at her er det masse arbeid!! Men eg har kjøpt mønsteret så kem veit:))

Hilde sa...

Den var veldig fin på deg! Den ligger i min to-do-strikkeliste. Hvor lang tid vil du anslå at du brukte på den? Kan jeg også spørre om hvordan du valgte størrelsen? Jeg er så redd for å strikke for liten, samtidig som jeg ikke vil at den skal se ut som en potetsekk!

MirreVirre sa...

Jeg brukte vel tre uker, men strikka mye annet innimellom, for jeg ble litt lei av og til =) Jeg strikka minste størrelse og den passa akkurat i bredden, men strikka den litt lengre selv om jeg ikke er så lang...

Ann Britt Ålen sa...

Denne tunikaen er så kjempefin :-) Eg har kjøpt mønsteret på Ravelry. Etter å ha oversett det har eg framleis problem med å forstå forkortingane. Kunne du ha hjelpt meg igang? K24 (forstår eg)TW, kast, p å ende, TW.
Mvh Ann Britt Ålen