onsdag 15. september 2010

Brangian

Endelig!!! Dette sjalet har ikke blitt ferdig noe for tidlig! For et kjedelig sjal å strikke! Da jeg møtte Smurfa var hun helt enig. Skjønner egentlig ikke hvorfor akkurat dette sjalet skulle være så kjedelig, men det var det asså! Det ble jo fin til slutt da! Jeg har juksa og droppa to repetisjoner av det ene diagrammet i håp om at jeg hadde nok garn da jeg var i Trondheim. Det hadde jeg ikke likevel. Ganske kjedelig når jeg endelig fikk litt dreisen på det og kunne fått gjort det ferdig. Dagen etter at jeg kom hjem satte jeg meg ned og strikka de siste fem omgangene med en gang, dette skulle ikke ligge lengre nå! Sjalet var med som togstrikketøy til Stockholm i sommer, og til Trondheim, så det har fått reist litt før det ble ferdig da. Det har foreløpig ingen mottaker, men det skal nok ikke være noe problem!Mønster: Brangian
Garn: Arwetta
Pinner: 4 mm
Størrelse: ca 190 cm langt

Nå holder jeg på med Maile shawl, tror det blir helt nydelig! Begynner å bli mange masker, men det gjør ikke noe så lenge det er spennende å strikke!

9 kommentarer:

Mirdiz sa...

Det ble jo skikkelig stilig tilslutt:)

Elins Strikkeri sa...

Resultatet vart no kjempefint så då var det vel verd strevet med å få det ferdig:))

Pillan sa...

Det blev et kjempefint sjal!
Jeg trur ikke det blir mitt førstevalg hvis det var så kjedelig og strikke. Det nye sjalet du strikker på er og et fint mønster.
Pernilla

malla-b sa...

Sjalet blei kjempefint!

Siren sa...

ÅH, vakkert!!!!

mimouna sa...

Nydelig sjal. Rart det der, hvordan noen mønste bare er kjeeedelige å strikke. For det er ikke alltid så lett å "avsløre" dem før man starter. Bra du fikk det ferdig da, livsfarlig å la slike prosjekter ligge og starte på noe nytt om morsommere.

Skautrollet sa...

Sjalet ble jo kjempefint. Det tror jeg Maile-sjalet blir også.
Har hatt lyst til å strikke Veyla pulsvanter jeg også. Står på listen over ting jeg har lyst til å lage. Dine ble helt nydelige.

Pringeling sa...

Kanhende det var kjedelig strikk, men var det ikke verdt det?
Sjalet ble jo knallfint!
*beundrer dere sjalstrikkere*

Vibber`n i Farta sa...

Wow, for et fint sjal!
Dette mønsteret kjenner jeg ikke til!
Det så kjempedeilig ut! Alltid gøy å følge med på hva du lager! =)
Vibeke