lørdag 13. november 2010

Diverse luer

Jeg har laga noen luer i det siste, har bare glemt å blogge de ser jeg! Først ut er en lue som egentlig skulle bli en damelue, men her har jeg dratt den godt ned på hodet så den er ganske stram. Den ble gitt til ei søt jente på 3,5 år, og hun ble visst veldig fornøyd! Etter at jeg tok bildet har jeg sydd en liten perleknapp i midten av blomsten da, sånn som jeg pleier =)

Mønster: Purple Delight
Garn: Sublime Cashmere Merino Silk DK
Pinner: 4,5 mm
Størrelse: Barn

Så har det blitt en Divinelue igjen, tror den forfølger meg! Har laget over 40 stk av den! Og stakkars dere da, som har måttet se alle sammen! Er litt lengre mellom hver nå da!

Mønster: Divine Hat
Garn: Dobbel Babyull fra Dale
Heklenål: 6 mm
Størrelse: Dame

Til slutt enda en Stafflue! Måtte prøve den ut i Freestyle fra Dale. Lua ble fin, men etter å ha sett en annen strikka lue i det garnet og hvor mye det siger, så spørs det om det er så vellykka egentlig. Vi får se!
Mønster: Stafflua av meg =)
Garn: Freestyle fra Dale
Pinner: 5,5 mm
Heklenål: 5 mm
Størrelse: Dame

3 kommentarer:

KRØLLEMIKKEL sa...

Så flotte luer!

Strikketine sa...

40 luer av samme mønster er bare helt utrolig imponerende! Men det blir nok flere staffluer her for den er knallfin! ;-) Ha ei god uke!

Krokoline sa...

Jeg fikk så lyst til å lage Purple Delight, men jeg må bare innrømme at jeg ikke forstod et kvidder av oppskrifta... Har aldri forsøkt meg på å lese oppskrifter fra engelsk før.