mandag 3. januar 2011

God nyttår!

Da har vi kommet til et nytt år, og jeg håper at dette året vil bli like bra som det forrige! Det har vært stille herfra en stund, jeg har nemlig vært på ferie på Vestlandet og feira nyttår der! Veldig koselig, men akk så vondt å reise. Vi får treffes igjen snart!

Sånn ellers har det blitt gjort håndarbeid! Det ble født en ny liten verdensborger rett før jul, og han måtte jo selvsagt få litt hjemmestrikka! Ja, det var to verdensborgere, den andre fikk brune sokker!
Også har jeg strikka et sett med hals og lue. Veldig fonøyd med det, og det er det første jeg har strikka i Malabrigo Worsted. Veldig godt å strikke med, så nå er jeg spent på holdbarheten.
Videre har jeg brukt opp resten av Malabrigoen til Stafflue og -votter. På vei til Vestlandet laga jeg den lilla lua under og vottene ble til under oppholdet! Greit å slanke litt! Har blitt veldig glad i Nepal fra DROPS, så det må jeg få tak i mer av tror jeg. Lurer på å strikke meg en tunika i det garnet.
Fant mønster på dette på Ravelry og måtte prøve med en gang! Helt greit strikketøy, litt kjedelig, men det ble veldig fint til slutt! Burde nok ikke ha hatt så stor knapp på, den ble litt tung så smykket trekker seg litt ned bak. Strikka i FIN fra Du Store Alpakka, et veldig godt og mykt garn!

Og til slutt et par bestilte votter. Strikka i Falk etter eget mønster. Nå i denne omgangen mangler det bare ett par til =)


Ser at jeg har vært sløv med blogginga i høst egentlig, men sånn er det når man plutselig har mer å gjøre i det virkelige livet. Fortsetter med blogginga dette året også, men kanskje det går litt tid mellom hver oppdatering...

5 kommentarer:

Pillan sa...

Her var det mye fint på en gang, du har vært produktiv ser jeg.
Jeg ønsker deg et Godt Nytt År og glær meg til og følge med på hva du finner på i dette året.

Pernilla

Petrine sa...

Hei og eit riktig Godt Nytt År ! Her har du jammen meg masse fint :)) Artig det halskjede, men elgvottane dine var absolutt favoritt !!

Ha en fin januardag vidare:)

Petrineklem

salige lavendel sa...

Litt av en produksjon du har hatt! Kjempeflotte ting alt sammen. =)

Ruth sa...

Godt Nytt År!! De elgvottene er jo RÅ! Jeg ler like mye hver gang jeg ser en variant av dem. :) Det er jo ikke så galt at det blir mindre blogging når det betyr at du har mye mere morro IRL. Fortsett med det. ;)

Pringeling sa...

åååh, nå fikk jeg enda mer lyst å strikke elgvottene!