onsdag 12. januar 2011

Ikke bare babytøy!

Men det er jammen ikke langt unna =)
Jeg slanker lageret om dagen, og da er det greit å strikke babytøy, for det tar ikke så mye garn i ett plagg!
Først ut er en gjenganger, dette er nummer fem i rekka! Er litt lei av hjertemønsteret når det kommer til strikkinga, men det blir så fint, så da er det bare å fortsette!

Mønster: Sweetheart
Garn: Mini Duett
Pinner: 3,5 mm
Størrelse: 3 mnd

I går var jeg på strikkekafe i Drammen, og da trengte jeg et helt enkelt strikketøy... Men jeg greide likevel å få til neon feil jeg asså =) men ikke verre enn at jeg fikk lurt det til! Den skulle egentlig hatt lommer, men de glemte jeg... Hihi! Idag ble den ferdig, og denne kommer jeg nok til å strikke flere av!

Mønster: Apron dress fra boka Vintage knits for modern babies.
Garn: Sublime Baby Cashmere Silk Merino Dk
Pinner: 4 mm
Størrelse: 3-6 mnd

Her kommer det en annen gjenganger =) Her står bildet feil vei, men men, dere ser jo hva det er! Denne var til en liten verdensborger som kom rett før jul.
Mønster: Fanabody fra Dale Baby Klassisk
Garn: Dale Baby Ull
Pinner: 2,5 mm
Størrelse: Nyfødt

Så har jeg slanka mer garn, det ble til en hals. Planen er at den skal være sammen med stafflua og et par -votter, derfor har den fått perlestrikk. Stor og god og varm!

Mønster: Eget
Garn: Drops Nepal dobbel tråd
Pinner: 8 mm

Og til slutt en bestilling. Dette er vel den tingen som har gått mest igjen i bloggen min =)
Mønster: Divine hat
Garn: Pt5
Heklenål: 6 mm
Størrelse: Dame

Jeg fortsetter slankinga av lageret og produksjon av bestillinger! Greit å ha litt å finne på =)

6 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så masse flott du lager, ha ein fin kveld:))

Moan sa...

Dette var ikke småtteri!
Har to små jenter jeg kan strikke Sweethart til, så kanskje det bare er å sette igang :-)
Dine er flotte!

Siren sa...

Du er så produktiv at jeg blir helt imponert! Gang på gang legger du ut flere prosjekter av gangen i motsetning til de fleste av oss andre som lenge lengter å bli ferdige med 1 ting som vi etterhvert kan blogge. Uansett, utrolig flotte plagg du har strikket! Falt ekstra for vesten med de søte blomstene på:) Sweatheart har jeg selv prøvd å strikke, men fikk faktisk ikke til de hjertene... og hadde ikke tålmodighet til å prøve igjen og igjen... Så imponert over hvor nydelig den ble - også mønsteret på toppen. Skjønner at jeg har en del igjen å lære:)

IngerLise sa...

Mye fint!

AnitaK sa...

Blir bare så imponert over produksjonen din altså!! Og hjertekjolen er bare nydelig. Jeg har ennå ikke somla meg til å lage en eneste én, men en vakker dag skal det bli :)

Jumbo sa...

Hei! Så gøy at jeg snublet over denne flotte bloggen! Imponerende mye fint du lager! Jeg er også over gjennomsnittet glad i å strikke, men ikke en brøkdel så flink som deg... her kommer jeg nok til å titte innom titt og ofte for inspirasjon!