mandag 13. juni 2011

Blackrosesokker

I utgangspunktet skulle jeg strikke sokker til meg selv, men nok en gang ble de litt store. Jeg får helt hetta av sokker som er litt for store på foten, så fort det blir litt slark blir de ikke brukt... Men lærer jeg? Neida, de blir jo alltid for store... Fint for alle andre da, for når jeg da endelig strikker sokker, så er det noen andre som får de. Hvem som får disse, er foreløpig en hemmelighet =)
Mønster: Blackrose
Garn: Fabel
Pinner: 2,75
Størrelse: Small 36/37

6 kommentarer:

Pillan sa...

Lange goe sokker du har strikket. Kjempefine med nydelig farge!
Jeg sitter selv og strikker på et par ankelsokker og lurer nå på størrelse. Skal jeg ha de selv eller strikke de litt lenger. Blir nok litt lenger og til min søster, ja, trur det blir så.
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Pernilla

Petrine sa...

Fine, søte sokker :) Heldige den som får desse:)

Ønsker deg ei fin veke:)

Sommertid sa...

De ble kjempefine. Synd at de ble for store for deg. Kanskje en idè å strikke tåopp sokker neste gang..så kan du strikke de ørlite for trange..prøve underveis, og visp så passer de som "hånd i hanske" på foten din..jepp !

netteliten sa...

Veldig fine sokker. Fargen og mønsteret var så fine sammen. Trist du ikke fikk de til å passe, selv ser jeg gjerne at sokkene ikke strammer om tærene så jeg strikker heller noen omganger ekstra.

Ruth sa...

Nei, slark i sokkene er en uting. Der er vi altså enige. (ler)

Sokkene var utrolig lekre foresten og de går rett i køen min.

totliii sa...

for ein herleg farge!

eg kjenner at eg ville fått hetta av at det er mønster berre på halve foten... same kan det vere med storleiken, så lenge eg får symmetri! ;)