torsdag 17. januar 2008

You make my day!


Jeg fikk denne prisen av Frk. Badegakk! Det ble jeg veldig glad for! Godt at noen liker det jeg gjør =) Jeg skal gi den videre til 10 stk, noe jeg fant litt vanskelig egentlig... men gi meg tid, så kommer det! hehe...
Ingrid er ei venninne jeg har kjent i 9 år tror jeg det har blitt (!) som studerer i Trondheim. Hun skriver så utrolig artige innlegg som lyser opp dagen til oss andre, og endelig har hun også begynt med håndarbeid for fullt! hehe... så mye som man får gjort når man studerer vel og merke!
Jeg fikk prisen av henne, men må fint gi den tilbake! Godt at noen flere vil ha stoff og utstyr fra stoff og stil! Også hun skriver gode innlegg som gjør at jeg fort kan sitte å humre for meg selv, og mamma lurer fælt på hva jeg leser! Har henta masse inspirasjon fra bloggen hennes også!
Her henter jeg mye inspirasjon! Døgnet burde absolutt hatt flere timer! Bea fikk meg til å kjøpe boka 200 crochet blocks ( selv om hun ikke vet det selv...)
Dette var vel en av de første bloggene jeg kom over, som jeg er innom titt og ofte! Også her finner jeg mye jeg har lyst til å lage, tror nok vi har ganske lik smak egentlig!
Denne bloggen oppdaget jeg for ikke så altfor lenge siden, men måten Beyla skriver på gjør meg i godt humør uansett hva hun skriver om!
Fidus er en av de litt mer "lokale" bloggerne, som jeg kanskje møter på strikkekafe om et par ukers tid? Det var hvertfall hun som fikk meg til å gå på den første i mitt liv, så hun fortjener en takk!
Denne bloggen følger jeg også med på, og finner mye inspirasjon!

3 kommentarer:

Beyla sa...

du var våken 5 minutt før meg imorges du! Stakkars du.. Og TUSEN TAKK for award!! Det var simpelthen knallkoselig! Ble kjempeglad, jeg! Vi må få deg sånn skravleboks synes jeg. Sånn som jeg har på min side vettu?

mimouna sa...

Tusen takk for awarden! *klem*

Anonym sa...

Tusen takk for awarden! Kjekt å vite at eg kan vere til inspirasjon :)