mandag 31. mars 2008

Jeg har vært så flink!!!Hvertfall på enkelte områder! Jeg har strikka ferdig circle socks, og synes jeg har vært flink siden de er strikka på pinne 2,25! Det gikk med ca 65 gram, så de slanker ikke lageret spesielt mye... Men fine ble de! Jeg felte litt flere masker over vristen enn i oppskriften fordi jeg hater løse sokker, og nå passer de perfekt! Mine cable twist sokker er nemlig blitt til nattsokker fordi de har blitt altfor store! Garnet er Regia 4-tråds Jaquard Color.
Her er sokkene mine hvertfall!


Jeg har vært enda mer flink også tenk! Denne jakka har jeg hatt liggende en stund (som så myyyye annet), men idag fikk jeg gjort den helt ferdig, eller, den mangler bare litt damping da... Men det er fort gjort asså! Jakka er i størrelse 6-9 mnd og mønsteret finner du her. Jeg har brukt Silja i stedet for alpakka siden det er mer slitesterkt og kan vaskes på vanlig 40 grader. Den er strikka for ei venninne som skal gi den videre. Jammen godt jeg fikk vite det ganske tidlig i svangerskapet og etterhvert har fått høre at det blir gutt. Hadde jeg begynt da ungen ble født hadde nok ikke jakka passa...=)Jeg har nok ikke bare vært flink denne måneden... Jeg har kjøpt utrolige mengder garn! Mer om det kommer i mårra, vil ikke ødelegge det fine "jeg har vært flink"-innlegget mitt med stygge tall!

3 kommentarer:

Ingrid... sa...

Det fortjener du vettu, så flink som du er! Supre sokker, og den jakka, kjempesøt! Samme oppskrift som den søte krokodilla jeg har fått jo! :D Et spørsmål: Når du er på min blogg, går det da an å trykke på bildene slik at de blir store? For det savner jeg på din... Eller at du kan legge inn litt større bilder? Vil se nøøøøye på bildene :)

Felisi sa...

Fine sokker! Jeg ga opp den oppskriften jeg... Men nå er det april og nye muligheter! :o)

Send meg adressen din da!

LivM sa...

Nydelig babyjakke og flotte sokker du har strikket.