tirsdag 1. april 2008

Status garnlager...

Jeg kan ikke si jeg har gleda meg til å veie opp lageret denne måneden, for jeg synes ikke jeg har gjort annet enn å kjøpe garn...! MEN, jeg har vært ganske så flink skal jeg si deg! jeg har brukt 3224 gram og kjøpt 3500, så det er jo ikke så ille! Lageret har økt med bittesmå 276 gram! i april skal jeg likevel prøve å være flinkere enn jeg har vært i mars asså, lageret skal fortsatt ned, ikke opp!
Ellers driver jeg å hekler en limegrønn vest i bomull til meg selv. Jeg hadde kommet ca halvveis på bakstykket i går, men det viste seg å bli altfor stort... typisk. så idag har jeg starta dagen med å rekke opp hele greia og begynne på nytt. jammen godt jeg ikke har noe problem med å rekke opp! Det blir derfor ikke no bilde av den idag, men det kommer, det kommer!
I stedet kan jeg vise dere et annet bilde jeg tok for en tid tilbake. Jeg er veldig glad i å ta bilde av blomster, antakelig fordi de står stille!!! Her er det et makrobilde av en orkide!


4 kommentarer:

Beyla sa...

hahha uff så typisk.. har sittet og rekket opp fetchingene mine en milion ganger idag, så du har min fulle medfølelse!! :) Kjolen er knusevakker.. og er snill mot figuren min :) Håper bare jeg finner den i min størrelse til leie..

Ingrid... sa...

Nydelig bilde du!

Hmm, vet ikke helt, du må vel gå inn på innstillingene dine... På meg skjedde det bare automatisk!

Frk.Badegakk sa...

Takk for koselig tilbakemelding, ble kjempefornøyd selv og!

Når det gjelder bildene så prøvde å fortelle deg det på HF, men det var kanskje ikke så klart?

Om bildet du vil laste opp er større enn det bildet som kommer opp på bloggen din, så er det ikke noe problem. Da blir det automatisk vist i den originale størrelsen når man klikker på det. Men om bildet du har lastet opp er like stort som bildene du legger ut på bloggen, vil du ikke se noen forskjell. Så prøv følgende; ta et bilde som er stort, mye større enn det som kommer opp på bloggen din i vidde og bredde, og last det opp, for deretter å trykke på det når det vel er lastet opp. Ble du noe klokere av det?

Er i allefall sånn jeg har funnet ut at det fungerer hos meg i allefall...

Ingrid... sa...

Tusen takk! Ja, du klarer det sikkert på en kveld. Men er enig i at man bør vente litt nå, snart ikke riktig sesong lenger (for ullklær). Jeg har sett flere fine sommer-bolero-oppskrifter på garnstudio:)
Heia våren sier nå jeg. Her har det faktisk vært ganske så mildt noen dager, men med trønderværet vet man aldri. Smask!