mandag 7. april 2008

Se så fiiin!!!

Jeg er treg asså... jeg vet det! Men, her er det bilder av strikketøymappa jeg kjøpte av Felisi! Den er så søt, og veldig meg!!! Oransj med fiiine prikkene inni!


Jeg har da fått strikka litt også da, dog ikke så mye som er ferdig... Denne kluten er strikka i dobbel tråd cotton, gikk akkurat et nøste på pinne 4. Kluten er sendt avgårde som overraskelse til en venn. tihi. oppkriften fant jeg på Ravelry.


Ellers er det ikke så masse å skrive om... akkurat i gata der jeg bor snør det... masse vått, men det legger seg heldigvis ikke så masse da. liker det ikke for det kan jeg si... hvor er sommeren???

Søsteren min har bursdag idag, hun blir 16 år... hvor ble tiden av???

6 kommentarer:

Skautrollet sa...

Jeg er ofte innom siden din og har stor glede av det.
Det er morsomt å lese hva du skriver. Og det er inspirerende å se alt det fine du produserer.....

MirreVirre sa...

takk takk! alltid koselig med kommentarer også!

Bea sa...

Snø, ja.. Her har det ikkje snødd siden.. tja, fredag? Men den legg seg heldigvis ikkje på bakken, den berre kjem ned frå himmelen og forsvinner i intet..(?) I grunn heilt greitt :)

Kjempeflott strikketøymappe! Har lurt på å lage sånne, men då må eg jo ha glidelås *gulp*

Når det gjelder restegarn, så hekler eg opp det eg har først.. har berre blå sekskanter att å hekle, så eg trur kanskje eg har nok.. hvis ikkje så spør eg kanskje pent om å få "arve" litt, i bytte mot noko anna ;)

Ha ei fin veke!

Beyla sa...

Jupp, begynner å bli kraftig lei sneen jeg og. Ikke at sne i seg selv er så dumt, men når det er knehøy slaps og iseglatt alle veier, da!! ARGH! og i tillegg, når vi har fått ny snemåkemann, som bokstavlig talt ikke vet hvor veien går og endte opp i hagen til naboen (!!) så kjenner man jo at midnattsol og storseifiske er helt på sin plass! Søt klut du har strikket!!

Ingrid... sa...

Å herlighet, Miriam! Nå ble jeg glad! Tenk å finne en uanmeldt pakkelapp i postkassa si! Du er en knupp:) Sjekk bloggen min for mer ros;) Klutene var bare helt nydelige! Klemmepåmasse!

Beyla sa...

Jobb blir det nok av!! Vil du ha penger eller garn i betaling? :D når jeg får tilbake 4-800 kilo ferdigspunnet garn som skal farves og få magebånd og pakkes& sendes, da kommer jeg nok så absolutt til å måtte tilkalle hjelp!!