torsdag 26. juni 2008

En babyjakke!


Endelig har jeg fått gjort ferdig noe som krever litt mer tankevirksomhet! Det føles utrolig deilig og er et skritt i riktig retning. Dagene går fortsatt stort sett med på sofaen med tv'en som bestevenn, igrunn ingen god venn, men sånn er det. Har vært sykemeldt en uke og har en til før jeg har ferie. Noen vil kanskje si jeg har ferie nå også, men jeg vil vel ikke se det sånn! Skulle gitt mye for å fungere normalt og være på jobb! Ting går sakte, men sikkert framover. I går bakte jeg muffins, noe som er nok anstrengelse på en gang... Idag var det tid for litt oppdatering her igjen føler jeg! Jeg har jo som sagt strikka ei babyjakke. Strikka den i Rubin fra Sparkjøp, så min versjon er nok mer en ytterjakke/kåpe enn noe en skal forvente av ei lita jente å ha på seg inne! Jakka var artig å strikke, så planen er å få tak i bomullsgarn på Stoff og Stil etterpå. Pappa stiller opp og kjører meg! Han er god å ha når man er syk gitt!
Oppskrifta er fra Knitty, og finnes her.
Her er jakka! Siden jeg ikke er så veldig begeistra for rosa ble det så klart litt brunt på den også!
Jeg har også laget et armbånd på bestilling. Det er på vei til København =)
Også har jeg selvsagt lufta kameraet litt igjen da. Sjokk =)
Mammas orkideer og roser er veldig fine, her er et eksemplar av hver.

Nå er det tilbake til sofaen og litt hekling for min del. Bare å vente på at pappa er ferdig på jobb og kan kjøre meg på Stoff og Stil!

4 kommentarer:

Hønehuset sa...

Kjempefin jakke! Brunt og rosa passer kjempefint sammen da!

Frk.Badegakk sa...

Så herlig jakke! Brunt og rosa er absolutt en vakker kombinasjon. Og det sier jeg som ikke er spesielt rosa av meg akkurat...=)
Håper du føler deg bedre etterhvert. Blomsterbildene dine var nydelige! Spesielt rosa. Vakkert!!!!

Stor god bedringsklem fra gakka!

Skogstrollet sa...

Kjempefin jakke. Du er kjempeflink med farger. Ønsker deg god bedring og bedre dager. God sommer.

frøken ij sa...

så søt den jakka var! såg den en dag tidligere, men gadd ikke lagere den. men når jeg så din versjon fant jeg ut at jeg måtte gjøre det lell. av og til er ting finere når andre har lagd det, enn de i oppskriften. og nydelige bilder du har tatt. ha en fin helg :)